Juventus deelt Inter een tik uit in uitgestelde topper

  1. 87' - Geel - Cristiano Ronaldo
  2. 80' - Verv. Gonzalo Higuaín door Federico Bernardeschi
  3. 80' - Rood - Daniele Padelli
  4. 79' - Geel - Marcelo Brozovic
  5. 78' - Verv. Alex Sandro door Mattia De Sciglio
  6. 77' - Verv. Romelu Lukaku door Alexis Sánchez
  7. 74' - Verv. Antonio Candreva door Roberto Gagliardini
  8. 71' - Geel - Matías Vecino
  9. 67' - Doelpunt - Paulo Dybala (2 - 0)
  10. 64' - Geel - Milan Škriniar
  11. 59' - Verv. Nicolò Barella door Christian Eriksen
  12. 59' - Verv. Douglas Costa door Paulo Dybala
  13. 55' - Doelpunt - Aaron Ramsey (1 - 0)
  55'Aaron Ramsey1 - 0
  67'Paulo Dybala2 - 0

  Romelu Lukaku is met Inter niet dichter bij Juventus kunnen sluipen. Integendeel, in de kraker maakte Juventus het verschil in de 2e helft met goals van Ramsey en Dybala. Juventus doet zo haasje-over met Lazio op kop van de Serie A.

  Door het coronavirus werd de topper tussen Juventus en Inter een weekje later en zonder publiek gespeeld. En dat zorgde voor een aparte sfeer.

   

  De trainers torenden met hun bevelen boven iedereen uit. In de 1e helft was er vooral veel frustratie te horen. Op 4 kopkansen na viel er weinig te beleven voor de koffie.

   

  Lukaku stond op een eiland en werd streng bewaakt door Bonucci. De Rode Duivel zou nooit zijn stempel drukken op de wedstrijd en werd een kwartier voor het einde naar de kant gehaald. Toen stond het al 2-0 voor Juventus.

   

  Ramsey had de ban kort na de rust gebroken door het leer tussen de benen van De Vrij binnen te trappen. Dybala verdubbelde de bonus door een trosje Inter-verdedigers in hun hemd te zetten. Met de buitenkant van zijn linkervoet duwde hij de 2-0 binnen.

   

  In de extra tijd kwam Ronaldo nog 2 keer snuffelen aan de 3-0. Maar voor Juventus was de missie al volbracht. Het wipt weer over Lazio naar de leiding. Inter lijkt uitgeschakeld in de titelstrijd.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 95 match afgelopen
  2. tweede helft, minuut 95. Einde: Juventus wint. .
  3. tweede helft, minuut 93. Dubbele kans Ronaldo. Bijna wordt het nog 3-0! Ronaldo neemt de bal mooi mee en besluit tot 2 keer toe net naast doel. .
  4. tweede helft, minuut 91. Juventus houdt de bal binnen de ploeg en schuift zoetjesaan op. De wedstrijd kabbelt naar zijn einde.
  5. tweede helft, minuut 90. Nog 4 minuten. Inter krijgt 4 minuten extra om nog iets van de topper tegen Juventus te maken. Of diept de thuisploeg zijn kloof nog uit met een 3e goal?
  6. Gele kaart voor Cristiano Ronaldo van Juventus tijdens tweede helft, minuut 87
  7. tweede helft, minuut 87. Ronaldo slikt nog een gele kaart voor natrappen. .
  8. tweede helft, minuut 84. De tijd tikt nu snel weg. Voor Inter lijkt het een topper te worden om snel te vergeten. Juventus zal Lazio onttronen op kop van de Serie A.
  9. tweede helft, minuut 80. Vreemd moment. Padelli krijgt een rode kaart terwijl hij op de bank zit. De reservedoelman van Inter had te hard geroepen richting de ref. We blijven dus wel met 11 tegen 11 spelen.
  10. tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Juventus, Federico Bernardeschi erin, Gonzalo Higuaín eruit
  11. Rode kaart voor Daniele Padelli van Internazionale tijdens tweede helft, minuut 80
  12. Gele kaart voor Marcelo Brozovic van Internazionale tijdens tweede helft, minuut 79
  13. tweede helft, minuut 78. Inter blijft hopen. Eriksen straft bijna een fout af van een talmende De Sciglio. De bal verdwijnt maar net aan de verkeerde kant van de paal.
  14. tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Juventus, Mattia De Sciglio erin, Alex Sandro eruit
  15. tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Internazionale, Alexis Sánchez erin, Romelu Lukaku eruit
  16. tweede helft, minuut 77. Wedstrijd van Lukaku zit erop. Romelu Lukaku moet het strijdtoneel verlaten. Alexis Sanchez neemt zijn plekje in.
  17. tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Internazionale, Roberto Gagliardini erin, Antonio Candreva eruit
  18. tweede helft, minuut 73. Juventus blijft komen. Vecino laat zich veel te gemakkelijk de bal afsnoepen door Matuidi. Die brengt Ronaldo in schietpositie. Maar het schot vliegt boven de kruising over doel.