Lukaku is matchwinnaar tegen Nainggolan met tweede goal voor Inter (video)

  1. 45' - Geel - Kwadwo Asamoah
  2. 27' - Doelpunt - Lautaro Martínez (0 - 1)
  3. 21' - Geel - Marcelo Brozovic
  1. 88' - Geel - Nahitan Nández
  2. 86' - Geel - Andrea Ranocchia
  3. 85' - Verv. Radja Nainggolan door Luca Cigarini
  4. 79' - Verv. Antonio Candreva door Diego Godín
  5. 78' - Verv. Lautaro Martínez door Matteo Politano
  6. 76' - Geel - Artur Ionita
  7. 75' - Verv. Fabio Pisacane door Lucas Nahuel Castro
  8. 72' - Doelpunt strafschop - Romelu Lukaku (1 - 2)
  9. 71' - Geel - Fabio Pisacane
  10. 69' - Verv. Matías Vecino door Nicolò Barella
  11. 68' - Geel - Luca Ceppitelli
  12. 60' - Geel - Radja Nainggolan
  13. 50' - Doelpunt - João Pedro (1 - 1)

  Inter is perfect begonnen aan het seizoen. Op het veld van Cagliari won het ook zijn tweede duel. Rode Duivel Romelu Lukaku kwam weinig in het spel voor, maar scoorde wel de beslissende 1-2 vanop de stip. Radja Nainggolan was de orkestmeester van Cagliari.

  Een vertoning zoals tegen Lecce werd het in de hoofdstad van Sardinië zeker niet van Inter. De bezoekers begonnen wel het beste en al vroeg moest Nainggolan voorkomen dat Lukaku kon afdrukken op de rand van het strafschopgebied.

   

  Nainggolan toonde dat hij een grote meerwaarde is voor dit Cagliari. Hij was de leider op het veld, die verbaal bijstuurde en het gemiddelde niveau bij zijn ploeg duidelijk oversteeg. Hij kon wel niet voorkomen dat Inter zijn dominantie omzette in een 0-1-voorsprong. De kopbalgoal van Martinez werd lang onderzocht door de VAR en uiteindelijk goedgekeurd (video).

   

  Inter begon flets aan de tweede helft en betaalde daar een prijs voor. Joao Pedro maakte snel na de pauze gelijk. Ook met het hoofd. Voor Lukaku was de match tot dan geen groot plezier geweest, want hij werd weinig gevonden door zijn ploegmaats. Het spel van Inter stokte vaak voor de zestienmeter.

   

  Inter slaagde er wel in om opnieuw dominant te worden. Nadat Lukaku ploegmaat Sensi lanceerde richting doel, werd die foutief gestopt in het strafschopgebied. Een goede opdracht voor Lukaku, vond trainer Conte. Lukaku stelde niet teleur en zette de penalty feilloos om. Daarna miste hij nog een grote kans op 1-3, maar de zege van Inter kwam niet meer in gevaar.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 96. Laatste fluitsignaal. Inter pakt 6 op 6 dankzij alweer een goal van Lukaku. Conte is bijzonder blij langs de zijlijn. Over de hele match gezien is de zege verdiend.
  2. tweede helft, minuut 96 match afgelopen
  3. tweede helft, minuut 95. Politano krijgt de bal niet bij Lukaku. Een late tegenaanval van Inter levert bijna de 1-3 op. Ze zijn met twee om het af te maken, maar Politano krijgt de bal niet bij Lukaku anders was de 1-3 een zeker feit.
  4. tweede helft, minuut 89. Vijf minuten extra. Kan het nog voor Cagliari? De thuisploeg krijgt nog een corner, maar die levert niets op. De extra tijd is begonnen, dus de tijd dringt.
  5. Gele kaart voor Nahitan Nández van Cagliari tijdens tweede helft, minuut 88
  6. tweede helft, minuut 87. Einde match voor Nainggolan. Nainggolan mag gaan rusten. Hij heeft hard gewerkt voor het team en bewees tegen Inter dat hij een grote meerwaarde is voor Cagliari. .
  7. Gele kaart voor Andrea Ranocchia van Internazionale tijdens tweede helft, minuut 86
  8. tweede helft, minuut 85. Vervanging bij Cagliari, Luca Cigarini erin, Radja Nainggolan eruit
  9. tweede helft, minuut 83. Lukaku had er 1-3 van moeten maken. Teleurstelling in de ogen van Lukaku. Hij heeft net een enorme kans op 1-3 gemist. Hij stond alleen voor doel om een voorzet Politano binnen te duwen, maar legt de bal net naast. Dit was een enorme kans hoor.
  10. tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Internazionale, Diego Godín erin, Antonio Candreva eruit
  11. tweede helft, minuut 79. Eerste speelminuten voor Godin. Na blessureleed de afgelopen weken maakt Godin zijn debuut voor Inter. De ex-speler van Atletico Madrid valt in voor Candreva.
  12. tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Internazionale, Matteo Politano erin, Lautaro Martínez eruit
  13. Gele kaart voor Artur Ionita van Cagliari tijdens tweede helft, minuut 76
  14. tweede helft, minuut 75. Vervanging bij Cagliari, Lucas Nahuel Castro erin, Fabio Pisacane eruit
  15. Doelpunt na strafschop tijdens tweede helft, minuut 72 door Romelu Lukaku van Internazionale. 1, 2.
  16. tweede helft, minuut 72. Lukaku scoort ook in zijn tweede match!!! 1-2. Lukaku zet Olsen op het verkeerde been en trapt makkelijk binnen. Een belangrijke goal voor Inter en leuk voor Romelu. Zijn tweede goal in evenveel matchen voor Inter.
  17. Gele kaart voor Fabio Pisacane van Cagliari tijdens tweede helft, minuut 71
  18. tweede helft, minuut 70. Penalty voor Inter. Lukaku zet Sensi op weg naar de 1-2, maar de Italiaan wordt foutief gestopt door Pisacane in het strafschopgebied. Lukaku mag de penalty nemen.
  19. tweede helft, minuut 69. Vervanging bij Internazionale, Nicolò Barella erin, Matías Vecino eruit