VIDEO: Ook bij Inter scoort Lukaku meteen in zijn eerste match

  1. 40' - Geel - Lautaro Martínez
  2. 38' - Geel - Jacopo Petriccione
  3. 24' - Doelpunt - Stefano Sensi (2 - 0)
  4. 21' - Doelpunt - Marcelo Brozovic (1 - 0)
  1. 84' - Doelpunt - Antonio Candreva (4 - 0)
  2. 78' - Verv. Lautaro Martínez door Matteo Politano
  3. 76' - Rood - Diego Farias
  4. 73' - Verv. Stefano Sensi door Roberto Gagliardini
  5. 72' - Verv. Andrea Rispoli door Romario Benzar
  6. 66' - Verv. Matías Vecino door Nicolò Barella
  7. 61' - Verv. Jacopo Petriccione door Marco Mancosu
  8. 61' - Verv. Andrea La Mantia door Diego Farias
  9. 60' - Doelpunt - Romelu Lukaku (3 - 0)
  10. 52' - Geel - Gianluca Lapadula
  21'goalMarcelo Brozovic1 - 0
  24'goalStefano Sensi2 - 0
  60'goalRomelu Lukaku3 - 0
  84'goalAntonio Candreva4 - 0

  Romelu Lukaku heeft zijn entree in Italië niet gemist. De Rode Duivel legde er meteen een binnen voor Inter. Dankzij de 4-0-zege tegen promovendus Lecce staat het team helemaal bovenaan het klassement van de Serie A.

  In de rebound

  Romelu Lukaku heeft de goede gewoonte om in zijn eerste competitiewedstrijd voor zijn nieuwe club meteen te scoren. Hij deed dat voor West Bromwich, Everton en Manchester United, bij Inter was dat niet anders.

   

  Op het uur kaatste hij de bal naar zijn nieuwe spitsbroeder Lautaro Martinez. De Argentijn botste op de goalie van Lecce, Lukaku was goed gevolgd en legde de bal in de verste hoek. Een typisch doelpunt van Lukaku.

  Luukakuu!

  De handen gingen op mekaar voor de Rode Duivel. Meer dan 60.000 supporters scandeerden de naam van Romelu Lukaku.

  Knap in de winkelhaak van Candreva

  Romelu Lukaku werkte hard. Voor de rust kreeg hij geen kans, de aanvaller was vooral actief in de opbouw.

   

  Brozovic en Sensi kwamen wel aan scoren toe, maar de mooiste van de avond viel helemaal in het slot. Met zijn rechter trapte Candreva de bal prachtig in de winkelhaak.

  Dankzij het doelpunt en een veelbelovende start staat Inter na een speeldag helemaal bovenaan het klassement van de Serie A. Volgend weekend gaat het team op bezoek bij het Cagliari van Radja Nainggolan. Titelverdediger Juventus speelt de topper tegen Napoli.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 91 match afgelopen
  2. tweede helft, minuut 91. Einde: 4-0. De scheidsrechter telt er geen tijd bij, de match is afgelopen. Met een doelpunt (3-0) en veel werklust heeft Lukaku meteen de harten veroverd bij de Inter-fans.
  3. tweede helft, minuut 89. Alleen op kop. Dankzij de 4-0 voert Inter alleen de leiding aan na de eerste speeldag in de Serie A.
  4. Matteo Politano (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Panagiotis Tachtsidis (Lecce). tweede helft, minuut 88.
  5. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Danilo D'Ambrosio (Internazionale) stond buitenspel. tweede helft, minuut 87.
  6. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Marcelo Brozovic (Internazionale), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 87.
  7. Zan Majer (Lecce) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 86.
  8. tweede helft, minuut 85. 4-0: vlam van Candreva. Beter in de winkelhaak kan je hem niet trappen. Antonio Candreva maakt met zijn rechter de mooiste van de avond.
  9. Antonio Candreva kan scoren voor Internazionale. De assist komt op naam van Nicolò Barella. tweede helft, minuut 84.
  10. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 84 door Antonio Candreva van Internazionale. 4, 0.
  11. Bij Lecce wordt de hoekschop genomen door Filippo Falco. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 83.
  12. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Romelu Lukaku (Internazionale) stond buitenspel. tweede helft, minuut 81.
  13. tweede helft, minuut 81. Geen 4-0 wegens buitenspel Lukaku. Politano scoort enkele minuten na zijn invalbeurt, maar het feest gaat niet door. Lukaku stond buitenspel. De Rode Duivel hief zijn voet op om de bal door te laten en nam daardoor deel aan het spel.
  14. tweede helft, minuut 80. Nog 10 minuten op de klok: duwt Inter nog een keer door of legt het zich neer bij de 3-0? Met die uitslag deelt het de leiding in de Serie A met Lazio.
  15. tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Internazionale, Matteo Politano erin, Lautaro Martínez eruit
  16. Rode kaart voor Diego Farias van Lecce tijdens tweede helft, minuut 76
  17. Diego Farias (Lecce) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Nicolò Barella (Internazionale). tweede helft, minuut 76.
  18. tweede helft, minuut 76. Vuile fout. En nu moet Lecce de wedstrijd met z'n tienen uitspelen. Farias trapt zijn voormalige ploegmaat Barella langs achteren aan en moet terecht gaan douchen.
  19. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Antonio Candreva (Internazionale) stond buitenspel. tweede helft, minuut 76.
  20. Diego Farias (Lecce) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Danilo D'Ambrosio (Internazionale). tweede helft, minuut 75.