• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Nainggolan zet Inter met zijn 1e goal op weg naar 1e zege

  einde
  03
  1. 88' - Geel - Roberto Gagliardini
  2. 86' - Verv. Danilo D'Ambrosio door Šime Vrsaljko
  3. 85' - Doelpunt - Ivan Perišic (0 - 3)
  4. 82' - Doelpunt - Antonio Candreva (0 - 2)
  5. 79' - Verv. Diego Falcinelli door Mattia Destro
  6. 79' - Verv. Keita Baldé door Antonio Candreva
  7. 78' - Verv. Radja Nainggolan door Matías Vecino
  8. 75' - Verv. Andrea Poli door Orji Okwonkwo
  9. 72' - Verv. Sébastian De Maio door Riccardo Orsolini
  10. 66' - Doelpunt - Radja Nainggolan (0 - 1)
  11. 60' - Geel - Blerim Džemaili
  66'Radja Nainggolan0 - 1
  82'Antonio Candreva0 - 2
  85'Ivan Perišic0 - 3

  Radja Nainggolan heeft zijn debuut als basisspeler bij Inter niet gemist. De Belg opende net na het uur de score met een raak schot. Het sein voor Inter om er nog vol voor te gaan tegen Bologna, eindstand: 0-3. Voor Inter is het de eerste zege van het seizoen.

  Het hyperambitieuze Inter had zijn competitiestart gemist en dus moest er op het veld van Bologna gewonnen worden. Spalletti rekende daarvoor op Radja Nainggolan. De Belg, deze zomer overgekomen van AS Roma, was na zijn blessure helemaal klaar voor een basisplaats.

   

  Nainggolan bedankte de coach voor het vertrouwen met zijn eerste doelpunt.  Na een moeizaam uur voor de bezoekers schudde de Belg het publiek wakker. Hij nam een pass van Politano aan in de zestien en knalde het leer onhoudbaar binnen. 

   

  Na de goal van Nainggolan zat er plots wel weer vuur in de ploeg. Zelf werd hij naar de kant gehaald, maar invaller Candreva en Perisic dikten de score nog aan. 

  Bekijk de eerste goal van Nainggolan voor Inter

  Nainggolan: "De drie punten waren een must"

  Radja Nainggolan fleurde zijn eerste basisplaats dus op met een doelpunt. "De drie punten waren een must", reageerde de middenvelder. "We hebben op een goeie manier gereageerd na de eerste twee speeldagen."

   

  "Het is logisch dat een team als Bologna gesloten speelt tegen Inter. Ze wilden niet verliezen, maar nadat we de wedstrijd hadden opengebroken, hebben we de ruimtes goed benut."

   

  "Dit is een belangrijke overwinning. We hebben nu twee weken om de batterijen op te laden, want ons speelschema in september zal zeer druk zijn", zei Nainggolan, die geen international meer is.

  Fase per fase