Invaller Sergio Ramos druipt af na 1e rode kaart bij PSG, dat nog punt pakt

  1. 43' - Geel - Dango Ouattara
  2. 40' - Doelpunt - Thomas Monconduit (1 - 0)
  1. 90+1' - Doelpunt - Mauro Icardi (1 - 1)
  2. 86' - Geel - Georginio Wijnaldum
  3. 85' - Geel 2 - Sergio Ramos
  4. 81' - Geel - Sergio Ramos
  5. 78' - Verv. Armand Lauriente door Igor Carioca
  6. 75' - Verv. Ander Herrera door Sekou Yansané
  40'goalThomas Monconduit1 - 0
  90+1'goalMauro Icardi1 - 1

  De fans van PSG hebben een slechte avond beleefd in Lorient. Pas in de extra tijd kon Mauro Icardi een gelijkspel uit de brand slepen: 1-1. Bij de gelijkmaker stond Sergio Ramos, ingevallen bij de rust, al niet meer op het veld na twee keer geel.

  PSG miste de geschorsten Mbappé, Verratti en de geblesseerde Neymar tegen Lorient, dat zijn laatste 7 wedstrijden had verloren. PSG maakte een ongeïnspireerde indruk, enkel Lionel Messi had er blijkbaar zin in.

   

  Maar de paal en de doelman van Lorient hielden de Argentijnse ster van een goal en die viel wel aan de overkant. Thomas Monconduit verwarmde de harten van de Lorient-supporters met een heerlijke knal in de bovenhoek.

   

  Na de rust eiste Sergio Ramos de hoofdrol op. De Spaanse verdediger, afgelopen zomer transfervrij overgekomen van Real Madrid, viel bij de rust in voor Nuno Mendes, maar haalde het einde van de match niet. In minuut 85 kreeg hij zijn 2e gele kaart onder de neus geschoven, zijn eerste uitsluiting in het shirt van PSG.

   

  Ramos stond dus niet meer op het veld toen Mauro Icardi PSG behoedde voor de nederlaag. De Argentijnse spits kopte een voorzet van Hakimi binnen. Niet dat het gelijkspel problematisch is voor PSG, als leider heeft het 13 punten voorsprong op eerste achtervolger Nice.

  Een trieste statistiek voor Sergio Ramos

  Bekijk de goals uit Lorient-PSG

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. Redding van Paul Nardi (FC Lorient), die de bal al duikend kan pareren. tweede helft, minuut 93.
  3. Ángel Di María (Paris Saint-Germain) haalt uit met zijn linker... tweede helft, minuut 93.
  4. Thomas Monconduit (FC Lorient) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 93.
  5. Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain) schildert een voorzet op het hoofd van Mauro Icardi en die kopt de 1 - 1 tegen het net. tweede helft, minuut 91.
  6. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 91 door Mauro Icardi van Paris Saint-Germain. 1, 1.
  7. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  8. Sekou Yansané (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Julien Laporte (FC Lorient). tweede helft, minuut 90.
  9. Mauro Icardi (Paris Saint-Germain) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 90.
  10. Mohamed Salah (Liverpool) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 90.
  11. Terem Moffi (FC Lorient) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 87.
  12. Gele kaart voor Georginio Wijnaldum van Paris Saint-Germain tijdens tweede helft, minuut 86
  13. Tweede gele kaart voor Sergio Ramos van Paris Saint-Germain tijdens tweede helft, minuut 85
  14. Sergio Ramos (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Dango Ouattara (FC Lorient). tweede helft, minuut 85.
  15. Idrissa Gueye (Paris Saint-Germain) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 83.
  16. Laurent Abergel (FC Lorient) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Lionel Messi (Paris Saint-Germain). tweede helft, minuut 82.
  17. Redding van Paul Nardi (FC Lorient), die de bal al duikend kan pareren. tweede helft, minuut 81.
  18. Lionel Messi (Paris Saint-Germain) haalt uit met zijn linker... tweede helft, minuut 81.
  19. Gele kaart voor Sergio Ramos van Paris Saint-Germain tijdens tweede helft, minuut 81
  20. Sergio Ramos (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Enzo Le Fée (FC Lorient). tweede helft, minuut 81.