BEKIJK: Leandro Trossard werkt met goal en assists mee aan vernedering van Manchester United

  1. 45' - Geel - Cristiano Ronaldo
  2. 15' - Doelpunt - Moisés Caicedo (1 - 0)
  1. 83' - Verv. Leandro Trossard door Neal Maupay
  2. 76' - Verv. Solly March door Tariq Lamptey
  3. 71' - Verv. Juan Mata door Harry Maguire
  4. 67' - Verv. Alexis Mac Allister door Adam Webster
  5. 60' - Doelpunt - Leandro Trossard (4 - 0)
  6. 57' - Doelpunt - Pascal Groß (3 - 0)
  7. 49' - Doelpunt - Marc Cucurella (2 - 0)
  8. 47' - Geel - Diogo Dalot
  15'goalMoisés Caicedo1 - 0
  49'goalMarc Cucurella2 - 0
  57'goalPascal Groß3 - 0
  60'goalLeandro Trossard4 - 0

  Manchester United moet dit seizoen de kelk tot op de bodem ledigen. Het werd nu met huid en haar opgepeuzeld door Brighton & Hove Albion: 4-0. Leandro Trossard deed met twee assists én een goal meer dan zijn duit in het zakje.

  Manchester United sleept zich naar het einde van het seizoen en Brighton & Hove Albion heeft dat seizoenseinde nog wat pijnlijker gemaakt. Moises Caicedo (ex-Beerschot) had Brighton voor de rust op voorsprong gezet met een schuiver.

   

  Na de pauze nam Leandro Trossard de regie in handen. De Rode Duivel bood Marc Cucurella de 2-0 aan. Voor Cucurella was het net als van Caicedo zijn eerste goal op Engelse bodem.

   

  Trossard was nog niet klaar, want hij zette eerst Pascal Gross nog op weg naar de 3-0 voor hij met een gelukje zijn eigen naam ook nog op het scorebord zette: 4-0. Trossard heeft in zijn 3 seizoenen bij Brighton nu gescoord tegen Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham én Manchester United. Een leuke statistiek.

   

  Voor de spelers van Manchester United kan het seizoen niet vlug genoeg eindigen. Na de vijfde uitnederlaag op een rij blijft er voor United nog slechts een verplaatsing naar Crystal Palace over. Erik ten Hag heeft nog een keer een bevestiging gekregen dat er werk op de plank ligt.

  Bekijk de bizarre goal van Leandro Trossard

  Bekijk de openingsgoal van Caicedo (ex-Beerschot)

  Het snertseizoen van Manchester United in cijfers

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. Adam Webster (Brighton & Hove Albion) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Edinson Cavani (Manchester United). tweede helft, minuut 93.
  3. De poging wordt gered door Robert Sánchez (Brighton & Hove Albion), die geen rebound weggeeft. tweede helft, minuut 92.
  4. Diogo Dalot (Manchester United) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 92.
  5. De ref fluit voor een fout, Marc Cucurella (Brighton & Hove Albion) heeft hands gemaakt. tweede helft, minuut 91.
  6. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  7. Pascal Groß neemt de hoekschop voor Brighton & Hove Albion. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 90.
  8. Redding van David De Gea (Manchester United), die de bal al duikend kan pareren. tweede helft, minuut 89.
  9. Pascal Groß (Brighton & Hove Albion) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 89.
  10. Scott McTominay (Manchester United) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Marc Cucurella (Brighton & Hove Albion). tweede helft, minuut 88.
  11. Edinson Cavani (Manchester United) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Yves Bissouma (Brighton & Hove Albion). tweede helft, minuut 87.
  12. Danny Welbeck (Brighton & Hove Albion) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 86.
  13. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Cristiano Ronaldo (Manchester United) stond buitenspel. tweede helft, minuut 85.
  14. Yves Bissouma (Brighton & Hove Albion) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Fred (Manchester United). tweede helft, minuut 85.
  15. Neal Maupay (Brighton & Hove Albion) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Harry Maguire (Manchester United). tweede helft, minuut 84.
  16. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Brighton & Hove Albion, Neal Maupay erin, Leandro Trossard eruit
  17. Cristiano Ronaldo (Manchester United) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 82.
  18. De poging wordt gered door Robert Sánchez (Brighton & Hove Albion), die geen rebound weggeeft. tweede helft, minuut 80.
  19. Bruno Fernandes (Manchester United) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 80.
  20. Pascal Groß (Brighton & Hove Albion) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Fred (Manchester United). tweede helft, minuut 79.