Ongelukkige Ronaldo en Manchester United bijten tanden weer stuk op Watford

  1. 80' - Verv. Tom Cleverley door Juraj Kucka
  2. 74' - Verv. Nemanja Matic door Marcus Rashford
  3. 74' - Verv. Alex Telles door Luke Shaw
  4. 63' - Verv. Jeremy Ngakia door Christian Kabasele
  5. 62' - Verv. Joshua King door Ken Sema
  6. 62' - Verv. Fred door Jadon Sancho

  Kansen genoeg, ze ook afwerken was een ander verhaal. Manchester United beet vanmiddag de tanden stuk op een taai Watford. The Hornets pakken zo 4 op 6 in hun onderlinge duels tegen Cristiano Ronaldo en co. 

  Watford deed wel een belletje rinkelen bij de spelers van Manchester United. In de heenwedstrijd werden de Mancunians met zware 4-1-cijfers naar de slachtbank geleid. Een dag later werd trainer Ole Gunnar Solskjaer bedankt voor bewezen diensten.


  ManU had dan ook iets recht te zetten en het voetbalde ook heel wat kansen bij elkaar. Vooral Cristiano Ronaldo was zeer bedrijvig, maar ongelukkig in de afwerking. CR7 raakte een keer de paal en zag een doelpunt afgekeurd worden voor buitenspel. 

   

  De kansen stapelden zich op, de frustratie werd ook groter. Het leek vanmiddag maar niet te willen lukken voor Manchester United.


  Ook in de slotfase werd Watford omsingeld. De bal kwam telkens snel weer terug in de zestien van de bezoekers. Toch hielden ze kranig stand. Een doelpunt, dat ManU wel verdiende, kwam er niet meer. Met dat punt schiet Manchester United niet op in de stand. 

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. Ismaïla Sarr (Watford) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 93.
  3. De poging wordt gered door Ben Foster (Watford). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 93.
  4. Bruno Fernandes (Manchester United) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 93.
  5. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  6. Jadon Sancho (Manchester United) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 90.
  7. Juraj Kucka (Watford) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 83.
  8. tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Watford, Juraj Kucka erin, Tom Cleverley eruit
  9. Ken Sema (Watford) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Anthony Elanga (Manchester United). tweede helft, minuut 79.
  10. Bij Manchester United wordt de hoekschop genomen door Bruno Fernandes. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 77.
  11. Aaron Wan-Bissaka (Manchester United) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 75.
  12. tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Manchester United, Marcus Rashford erin, Nemanja Matic eruit
  13. tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Manchester United, Luke Shaw erin, Alex Telles eruit
  14. Cristiano Ronaldo (Manchester United) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 73.
  15. Vrije trap voor Manchester United. Emmanuel Dennis (Watford) hield Paul Pogba vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 68.
  16. De poging wordt gered door Ben Foster (Watford). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 67.
  17. Paul Pogba (Manchester United) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 67.
  18. Bij Manchester United wordt de hoekschop genomen door Bruno Fernandes. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 65.
  19. De poging wordt gered door David De Gea (Manchester United). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 65.
  20. Imran Louza (Watford) haalt uit met zijn linker... tweede helft, minuut 65.