Harry Kane houdt Tottenham in de race voor de Europese tickets

  1. 45' - Doelpunt - Harry Kane (1 - 0)
  1. 89' - Verv. Gareth Bale door Moussa Sissoko
  2. 86' - Geel - Japhet Tanganga
  3. 82' - Verv. Fábio Silva door Theo Corbeanu
  4. 82' - Verv. Dele Alli door Tanguy N'Dombele
  5. 73' - Verv. Morgan Gibbs-White door Rúben Neves
  6. 69' - Verv. Giovani Lo Celso door Harry Winks
  7. 63' - Verv. Vitinha door Willian José
  8. 62' - Doelpunt - Pierre-Emile Højbjerg (2 - 0)
  45'goalHarry Kane1 - 0

  Tottenham Hotspur heeft zijn kansen op een Europees ticket gaaf gehouden. Harry Kane maakte zijn 22e competitiegoal in de 2-0-zege tegen Wolverhampton. Leander Dendoncker speelde de hele match bij de Wolves.

  Na de nederlaag van vorige week tegen Leeds lag er veel druk op de schouders van de spelers van Tottenham. Zoals zo vaak was het Harry Kane die de weg wees.

   

  De aanvaller glipte door de buitenspelval en werkte beheerst af voor zijn 22e goal in de Premier League dit seizoen. In de tweede helft besliste Pierre-Emile Højbjerg de wedstrijd, hij stond op de juiste plaats nadat het schot van Bale werd afgeweerd.

   

  Bij Tottenham toonde Dele Alli, onder José Mourinho op een zijspoor geraakt, weer flitsen van zijn klasse. "We zijn niet blij met de positie die we nu bekleden, maar dat hebben we enkel aan onszelf te wijten", zei Dele Alli. Tottenham staat nu op plaats 6, genoeg voor een ticket voor de Europa League.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham Hotspur) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers). tweede helft, minuut 93.
  3. Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Son Heung-Min (Tottenham Hotspur). tweede helft, minuut 92.
  4. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  5. Japhet Tanganga (Tottenham Hotspur) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Nélson Semedo (Wolverhampton Wanderers). tweede helft, minuut 91.
  6. tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Tottenham Hotspur, Moussa Sissoko erin, Gareth Bale eruit
  7. De poging wordt gered door Rui Patrício (Wolverhampton Wanderers), die geen rebound weggeeft. tweede helft, minuut 88.
  8. Harry Kane (Tottenham Hotspur) haalt uit met zijn linker... tweede helft, minuut 88.
  9. Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 87.
  10. Gele kaart voor Japhet Tanganga van Tottenham Hotspur tijdens tweede helft, minuut 86
  11. Vrije trap voor Wolverhampton Wanderers. Japhet Tanganga (Tottenham Hotspur) hield Leander Dendoncker vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 86.
  12. Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Japhet Tanganga (Tottenham Hotspur). tweede helft, minuut 84.
  13. João Moutinho (Wolverhampton Wanderers) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Tanguy N'Dombele (Tottenham Hotspur). tweede helft, minuut 83.
  14. tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Wolverhampton Wanderers, Theo Corbeanu erin, Fábio Silva eruit
  15. tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Tottenham Hotspur, Tanguy N'Dombele erin, Dele Alli eruit
  16. Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 80.
  17. João Moutinho neemt de hoekschop voor Wolverhampton Wanderers. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 79.
  18. João Moutinho (Wolverhampton Wanderers) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 78.
  19. Japhet Tanganga (Tottenham Hotspur) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op João Moutinho (Wolverhampton Wanderers). tweede helft, minuut 74.
  20. tweede helft, minuut 73. Vervanging bij Wolverhampton Wanderers, Rúben Neves erin, Morgan Gibbs-White eruit