• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Brighton is ook tegen Aston Villa "koning van het gelijkspel"

  1. 21' - Geel - Jack Grealish
  2. 20' - Geel - Steven Alzate
  1. 89' - Geel - Morgan Sanson
  2. 80' - Verv. Neal Maupay door Danny Welbeck
  3. 77' - Geel - Leandro Trossard
  4. 76' - Verv. Ross Barkley door Morgan Sanson
  5. 70' - Geel - Douglas Luiz
  6. 66' - Verv. Bertrand Traoré door Trezeguet
  7. 62' - Verv. Steven Alzate door Adam Lallana
  8. 61' - Verv. Matthew Cash door Ahmed Al-Muhamadi

  Brighton & Hove Albion heeft tegen Aston Villa voor de 11e keer van het seizoen gelijkgespeeld. Leandro Trossard en co kregen de 0 niet van het scorebord: 0-0. Onze landgenoot speelde de hele match voor Brighton.

  Brighton was tegen Aston Villa de hele match heer en meester en er was maar 1 man verantwoordelijk voor het feit dat de 0-0 op het scorebord bleef. Emiliano Martinez, de Argentijnse keeper van Aston Villa, was de man van de match.

   

  In het begin van de match hield Martinez Leandro Trossard en Daniel Burn van de openingsgoal. En ook de na de pauze eiste de doelman van de bezoekers de hoofdrol op.

   

  Offensief stelde Aston Villa weinig voor, ook Grealish kon niets forceren. In de slotminuut kreeg Trossard nog een ultieme kans op de 1-0, maar zijn vrije trap strandde in de muur en Martinez ging goed plat op zijn rebound.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. De poging wordt gered door Emiliano Martínez (Aston Villa). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 92.
  3. Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion) haalt uit met zijn linker... tweede helft, minuut 92.
  4. Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 92.
  5. Trezeguet (Aston Villa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Adam Lallana (Brighton & Hove Albion). tweede helft, minuut 91.
  6. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  7. Gele kaart voor Morgan Sanson van Aston Villa tijdens tweede helft, minuut 89
  8. Morgan Sanson (Aston Villa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion). tweede helft, minuut 89.
  9. Aston Villa krijgt een vrije trap. Yves Bissouma (Brighton & Hove Albion) haalde Morgan Sanson onderuit. tweede helft, minuut 88.
  10. Danny Welbeck (Brighton & Hove Albion) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Ezri Konsa (Aston Villa). tweede helft, minuut 87.
  11. Bij Brighton & Hove Albion wordt de hoekschop genomen door Pascal Groß. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 85.
  12. Redding van Emiliano Martínez (Aston Villa), die de bal al duikend kan pareren. tweede helft, minuut 84.
  13. Danny Welbeck (Brighton & Hove Albion) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 84.
  14. Alexis Mac Allister (Brighton & Hove Albion) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Douglas Luiz (Aston Villa). tweede helft, minuut 82.
  15. tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Brighton & Hove Albion, Danny Welbeck erin, Neal Maupay eruit
  16. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Morgan Sanson (Aston Villa) stond buitenspel. tweede helft, minuut 79.
  17. Gele kaart voor Leandro Trossard van Brighton & Hove Albion tijdens tweede helft, minuut 77
  18. Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Trezeguet (Aston Villa). tweede helft, minuut 77.
  19. tweede helft, minuut 76. Vervanging bij Aston Villa, Morgan Sanson erin, Ross Barkley eruit
  20. Dan Burn (Brighton & Hove Albion) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Trezeguet (Aston Villa). tweede helft, minuut 75.