• home
 • video
 • pas verschenen

  Tielemans en Praet gaan met de billen bloot tegen voorlaatste in de stand

  1. 38' - Doelpunt strafschop - Ivan Cavaleiro (0 - 2)
  2. 30' - Doelpunt - Ademola Lookman (0 - 1)
  3. 18' - Geel - Harrison Reed
  1. 90' - Verv. Ademola Lookman door Joe Bryan
  2. 89' - Geel - Tosin Adarabioyo
  3. 87' - Verv. Ivan Cavaleiro door Aleksandar Mitrovic
  4. 86' - Doelpunt - Harvey Barnes (1 - 2)
  5. 77' - Verv. Ruben Loftus-Cheek door Mario Lemina
  6. 70' - Verv. Nampalys Mendy door Kelechi Iheanacho

  Leicester City heeft het nagelaten om te profiteren van het puntenverlies van de concurrenten. Thuis tegen Fulham keek het bij de rust al tegen een 0-2-achterstand aan. De late goal van Barnes leverde niets meer op.

  Omdat Tottenham, Chelsea en Liverpool allemaal punten lieten liggen, kon Leicester City met een zege (mee) aan de leiding komen. Met Praet en Tielemans tussen de lijnen werd Fulham aanvankelijk gedomineerd. Met een fraaie volley trof Tielemans de paal en in de rebound schoot Fofana nog op de lat.

   

  Leicester kon die lijn niet doortrekken en Lookman stak op het halfuur na een counter een eerste vinger in de wonde. De Fulham-fans hielden niet veel later hun hart vast toen hun ploeg een penalty mocht trappen. Die gingen de voorbije weken allemaal de mist in, maar Cavaleiro miste deze keer niet.

   

  Brendan Rodgers liet Praet in de kleedkamer na de rust, maar veel zoden bracht dat niet aan de dijk. Het doelpunt van Barnes kwam dan ook te laat. Aréola hoefde geen mirakles te verrichten om de schade te beperken. Met een 2e zege dit seizoen verlaat Fulham de gevarenzone.

  Fase per fase