• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Prachtige goals van Chilwell en Dawson zorgen voor gelijkspel

  einde
  11
  1. 41' - Geel - Youri Tielemans
  1. 90+3' - Doelpunt - Craig Dawson (1 - 1)
  2. 90' - Doelpunt - Ben Chilwell (0 - 1)
  3. 88' - Verv. Adam Masina door José Holebas
  4. 83' - Verv. Marc Albrighton door Kelechi Iheanacho
  5. 77' - Verv. Kiko door Adrian Mariappa
  6. 77' - Verv. Étienne Capoue door Nathaniel Chalobah
  7. 77' - Verv. Abdoulaye Doucouré door Tom Cleverley
  8. 76' - Verv. Youri Tielemans door Hamza Choudhury
  9. 69' - Verv. Roberto Pereyra door Danny Welbeck
  10. 65' - Verv. Harvey Barnes door Demarai Gray
  90'Ben Chilwell0 - 1
  90+3'Craig Dawson1 - 1

  Watford en Leicester City hebben de punten gedeeld in hun eerste match na de coronabreak. Die onderbreking van zo'n 3 maanden leek in de benen van de spelers te zitten, maar de prachtige goals van Chilwell en Dawson in de slotfase maakten de bijzonder matige match nog enigszins goed. Kabasele speelde 90 minuten bij Watford, Tielemans 75 bij Leicester. Dennis Praet ontbrak met een kuitblessure.

  Geen furieuze start van Watford of Leicester City. De eerste helft had iets weg van één langgerekte studieronde. De bezoekers kwamen niet verder dan matige afstandsschoten. Thuisploeg Watford had tot twee keer toe wel kunnen scoren. Eerst kon Doucouré niet profiteren van een defensieve blunder van Ndidi en daarna liepen Pereyra en Kabasele elkaar in de weg om binnen te koppen. 0-0 bij de rust. 

   

  Watford kwam goed uit de kleedkamer en kreeg opnieuw een paar grote kansen, maar daarna zakte de wedstrijd weer in. Het venijn zat hem duidelijk in de staart. In de 90e minuut achtte Chilwell zijn moment gekomen. Een vlam met zijn linker op de rand van de zestien verdween heerlijk mooi in doel. 

   

  Toch waren de 3 punten niet binnen voor Leicester, want ook Watford had nog iets moois in petto. Dawson scoorde zijn eerste doelpunt van het seizoen en dat deed hij met een omhaal. Eindstand zo 1-1. Een matige match van beide teams, maar de doelpunten (die niemand meer verwachtte) mochten er zijn.

  De schicht van Ben Chilwell:

  De omhaal van Craig Dawson:

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 97. EINDE: 1-1. Het was een matige match, maar de slotfase mocht er zijn. Uiteindelijk pakken Watford en Leicester allebei een punt na knappe goals van Chilwell en Dawson. Eindstand 1-1.  .
  2. tweede helft, minuut 93. Dol slot: 1-1 Dawson met de omhaal. Het venijn zit hem in de staart. Dawson maakt zijn eerste van het seizoen en hoe: met een omhaal. Schmeichel zit er nog wel bij, maar krijgt de bal niet meer uit zijn kooi. 1-1, dan toch een gelijkspel? .
  3. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 93 door Craig Dawson van Watford. 1, 1.
  4. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 90 door Ben Chilwell van Leicester City. 0, 1.
  5. tweede helft, minuut 90. WOW: wat een doelpunt van Chilwell. Wát een goal van Chilwell! Aan de rand van de zestien trapt hij met zijn linker staalhard en loepzuiver binnen. Een pareltje. 0-1! .
  6. tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Watford, José Holebas erin, Adam Masina eruit
  7. tweede helft, minuut 88. Toch nog eens een snedige aanval van de bezoekers. Chilwell komt uiteindelijk met een goeie voorzet, maar de Watford-defensie werkt weg. .
  8. tweede helft, minuut 86. Met nog 5 minuten reguliere speeltijd op de klok moddert de wedstrijd wat verder aan. Beide ploegen lijken vrede te hebben met 1 punt, of krijgen we toch nog een winnaar? .
  9. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Leicester City, Kelechi Iheanacho erin, Marc Albrighton eruit
  10. tweede helft, minuut 78. Youri Tielemans mag gaan rusten. Onze landgenoot kon zijn stempel vandaag niet echt drukken op het middenveld van Leicester. Kabasele is zo nog de enige Belg tussen de lijnen. .