• home
 • video
 • pas verschenen

  Praet geeft assist, maar Leicester raakt steeds meer van het juiste pad

  einde
  21
  1. 33' - Doelpunt - Harvey Barnes (0 - 1)
  1. 90+2' - Verv. Chris Wood door Aaron Lennon
  2. 79' - Doelpunt - Ashley Westwood (2 - 1)
  3. 74' - Verv. Dennis Praet door Youri Tielemans
  4. 73' - Verv. Ayoze Pérez door Kelechi Iheanacho
  5. 67' - Geel - Ben Mee
  6. 56' - Doelpunt - Chris Wood (1 - 1)
  33'Harvey Barnes0 - 1
  56'Chris Wood1 - 1
  79'Ashley Westwood2 - 1

  In de Premier League blijft Leicester zoeken naar een constante in zijn prestaties. Vanmiddag werd er verloren bij Burnley, onder meer na een penaltymisser van Jamie Vardy. 

  In het eerste deel van het seizoen was Leicester de eerste achtervolger op Liverpool, maar sinds de jaarwisseling moet de seizoensrevelatie meer en meer de rol lossen. Vorige week verloor het thuis tegen Southampton, vanmiddag verliet het Turf Moor met lege handen.

   

  Dennis Praet had nochtans zijn steentje bijgedragen. De Rode Duivel had vorige week gescoord, vanmiddag leverde hij na een halfuurtje de assist voor de 0-1 van Barnes.

   

  Praet werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald voor Youri Tielemans, die voor de tweede week op een rij op de bank was begonnen.

   

  De Rode Duivels losten elkaar af bij een 1-1-tussenstand: Burnley was kort na de pauze op gelijke hoogte gekomen dankzij Wood, aan de overkant liet Vardy dé kans op de 1-2 liggen vanaf de stip.

   

  Voor Leicester werd het uiteindelijk helemaal een namiddag om snel door te spoelen. Westwood knalde 10 minuten voor tijd de 2-1 op het bord.

   

  Leicester profiteert dus niet van het puntenverlies van nummer 2 Manchester City gisteren, Liverpool kan in de vooravond nog maar eens de lachende derde worden.

  Fase per fase