• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Norwich stopt de reeks van Vardy en neemt de titelspanning nog wat meer weg

  1. 39' - Verv. Kelechi Iheanacho door Demarai Gray
  2. 38' - Own goal - Tim Krul (1 - 1)
  3. 33' - Geel - Todd Cantwell
  4. 26' - Doelpunt - Teemu Pukki (0 - 1)
  1. 90+3' - Geel - Tim Krul
  2. 90+3' - Verv. Emiliano Buendia door Mario Vrancic
  3. 86' - Verv. Tom Trybull door Marco Stiepermann
  4. 85' - Verv. Todd Cantwell door Onel Hernandez
  5. 78' - Geel - Alexander Tettey
  6. 60' - Geel - Emiliano Buendia
  7. 52' - Geel - Tom Trybull
  26'Teemu Pukki0 - 1
  38'Tim Krul1 - 1

  In de Premier League is Leicester City blijven steken op een 1-1-gelijkspel tegen Norwich City. Seizoensrevelatie Leicester ziet zijn achterstand op leider Liverpool aandikken tot 10 punten. Spits Jamie Vardy stond vandaag niet aan het kanon na 8 trefzekere PL-wedstrijden op een rij.

  Niet Manchester City, maar Leicester City is voorlopig de grootste belager van Liverpool. De leider had eerder deze namiddag zijn opdracht al gedaan tegen Watford, maar Leicester - met basisspelers Tielemans en Praet - kon dat voorbeeld niet volgen en kwam tegen Norwich City niet verder dan 1-1.

   

  De ontmoeting in het King Power Stadium was ook een beetje het duel tussen cultspitsen Teemu Pukki en Jamie Vardy. De Fin opende de score, de Engelse scherpschutter forceerde de 1-1 kort voor de pauze. Zijn kopbal werd door doelman Krul in doel verlengd.

   

  Vardy zou uiteindelijk niet op het scorebord komen. Een zeldzame gebeurtenis, want de topschutter had al 8 competitiewedstrijden op een rij gescoord. Na de 1-1 lacht Liverpool nu al in zijn vuistje, nummer 3 Manchester City speelt morgen bij Arsenal.

  De goals uit Leicester-Norwich:

  Einde van de reeks van Vardy:

  Fase per fase