• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Invaller Trossard loodst Brighton naar winst tegen Norwich

  1. 36' - Verv. Adam Webster door Shane Duffy
  1. 87' - Verv. Aaron Connolly door Ezequiel Schelotto
  2. 84' - Doelpunt - Shane Duffy (2 - 0)
  3. 84' - Verv. Alexander Tettey door Dennis Srbeny
  4. 84' - Verv. Tom Trybull door Todd Cantwell
  5. 75' - Verv. Marco Stiepermann door Josip Drmic
  6. 68' - Doelpunt - Leandro Trossard (1 - 0)
  7. 63' - Geel - Marco Stiepermann
  8. 59' - Verv. Pascal Groß door Leandro Trossard

  Leandro Trossard heeft zich opnieuw van goudwaarde getoond bij Brighton. De Rode Duivel viel op het uur in voor de thuisploeg en zorgde met een doelpunt en een assist voor een 2-0-overwinning tegen Norwich.

  Met Brighton en Norwich keken de nummers 14 en 19 in de Premier League elkaar in de ogen. Bij de thuisploeg was het vooral uitkijken naar Leandro Trossard. Onze landgenoot komt stilaan terug op toerental na zijn liesblessure en was vorige week als invaller al belangrijk voor zijn ploeg in de 3-2 zege tegen Everton.

   

  Ook tegen Norwich moest Trossard zich tevreden stellen met een rol als invaller, maar dat weerhield de ex-Genkenaar er niet van om matchwinnaar te worden. De Rode Duivel viel op het uur in en zorgde nog geen tien minuten later met een knappe deviatie voor de openingstreffer. 

   

  Vijf minuten voor tijd was het opnieuw Trossard die nu met een assist de wedstrijd doodmaakte. Hij zwiepte een vrije trap goed voor doel en Shane Duffy was er als de pinken bij om de 2-0 eindstand vast te leggen. Met de nieuwe driepunter maakt Brighton een mooie sprong in het klassement. De "Seagulls" staan voorlopig op de 8e plaats.

  Fase per fase