• home
 • video
 • pas verschenen

  Chelsea geeft 2-0-voorsprong uit handen tegen promovendus Sheffield

  einde
  22
  1. 45+1' - Geel - Oliver McBurnie
  2. 43' - Doelpunt - Tammy Abraham (2 - 0)
  3. 19' - Doelpunt - Tammy Abraham (1 - 0)
  1. 89' - Own goal - Kurt Zouma (2 - 2)
  2. 84' - Verv. Chris Basham door Ben Osborn
  3. 84' - Verv. Tammy Abraham door Billy Gilmour
  4. 83' - Verv. Mateo Kovacic door Michy Batshuayi
  5. 79' - Verv. Luke Freeman door Lys Mousset
  6. 63' - Verv. Oliver McBurnie door David McGoldrick
  7. 60' - Verv. Ross Barkley door Willian
  8. 46' - Doelpunt - Callum Robinson (2 - 1)
  19'Tammy Abraham1 - 0
  43'Tammy Abraham2 - 0
  46'Callum Robinson2 - 1
  89'Kurt Zouma2 - 2

  Chelsea heeft zijn aarzelende start in de Premier League doorgetrokken tegen Sheffield United. Tammy Abraham zette Chelsea nog voor de rust op rozen, maar door een snelle tegentreffer na de rust en een late owngoal van Zouma gaf het alsnog de winst uit handen. Chelsea haalt zo na 4 speeldagen een 5 op 12.

  De jongens van Frank Lampard kregen op de openingsspeeldag van de Premier League nog een 4-0 bolwassing van Manchester United en ook tegen Leicester en Norwich kon Chelsea niet echt overtuigen. Tegen promovendus Sheffield United kregen The Blues een nieuwe kans om vertrouwen op te doen.

   

  Chelsea begon ook goed aan de wedstrijd. Publiekslieveling Tammy Abraham scoorde na 19 minuten de 1-0. Vlak voor rust zette Abraham zijn ploeg volledig op rozen met zijn tweede van de namiddag en zijn vierde van het seizoen. Alles schijnbaar onder controle op Stamford Bridge.

   

  Sheffield kwam echter met goede moed uit de kleedkamer en amper 1 minuut na de pauze maakte Robinson de aansluitingstreffer. Chelsea leek alsnog de overwinning thuis te houden maar in de 89e minuut kwam Sheffield langszij na een owngoal van Kurt Zouma.

   

  Chelsea kan zo opnieuw niet overtuigen en staat na 4 speeldagen in de middenmoot met een magere 5 op 12. Toch een klein lichtpuntje: Michy Batshuayi mocht nog eens invallen.

  Fase per fase