Ga naar de inhoud

Batshuayi bezegelt met goal mee het lot van Cardiff in Premier League

  1. 39' - Doelpunt - Michy Batshuayi (1 - 2)
  2. 28' - Doelpunt - Wilfried Zaha (0 - 1)
  3. 11' - Verv. Víctor Camarasa door Leandro Bacuna
  1. 90' - Doelpunt - Bobby Decordova-Reid (2 - 3)
  2. 84' - Verv. Andros Townsend door Cheikhou Kouyaté
  3. 73' - Verv. Michy Batshuayi door Bakary Sako
28'goalWilfried Zaha0 - 1
39'goalMichy Batshuayi1 - 2

Cardiff City speelt volgend seizoen niet meer in de Premier League. De club had 3 punten nodig, maar ging onderuit tegen Crystal Palace. Michy Batshuayi pikte een doelpunt mee, nog maar zijn vierde voor Palace.

Na een seizoen zit het Premier League-avontuur van Cardiff er al op. Om een kans op behoud te behouden had de ploeg van Neil Warnock een driepunter nodig, maar die kwam er niet op de voorlaatste speeldag. Voor de pauze scoorde Crystal Palace al 3 keer, maar een van die ballen ging wel in het eigen doel.

 

Kelly wiste zo na het halfuur de opener van Zaha uit: 1-1. Dankzij Batshuayi ging Palace toch met een voorsprong rusten. Na een knappe actie en goed samenspel met Jordan Ayew joeg hij de bal voorbij de doelman. Het is voor de Rode Duivel pas zijn vierde goal voor Crystal Palace.

 

Townsend zette Palace helemaal op rozen in de 70e minuut. De zege was binnen en daar kon de late tegentreffer van Bobby Reid niets meer aan veranderen. Cardiff City speelt volgend seizoen weer in de Championship.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fase per fase