90'
Bobby Decordova-Reid
90'
2 - 3

Cardiff City speelt volgend seizoen niet meer in de Premier League. De club had 3 punten nodig, maar ging onderuit tegen Crystal Palace. Michy Batshuayi pikte een doelpunt mee, nog maar zijn vierde voor Palace.

Na een seizoen zit het Premier League-avontuur van Cardiff er al op. Om een kans op behoud te behouden had de ploeg van Neil Warnock een driepunter nodig, maar die kwam er niet op de voorlaatste speeldag. Voor de pauze scoorde Crystal Palace al 3 keer, maar een van die ballen ging wel in het eigen doel.

Kelly wiste zo na het halfuur de opener van Zaha uit: 1-1. Dankzij Batshuayi ging Palace toch met een voorsprong rusten. Na een knappe actie en goed samenspel met Jordan Ayew joeg hij de bal voorbij de doelman. Het is voor de Rode Duivel pas zijn vierde goal voor Crystal Palace.

Townsend zette Palace helemaal op rozen in de 70e minuut. De zege was binnen en daar kon de late tegentreffer van Bobby Reid niets meer aan veranderen. Cardiff City speelt volgend seizoen weer in de Championship.

90+1'
Nathaniel Mendez-Laing (Cardiff City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Joel Ward (Crystal Palace).
90+1'

90'

Bobby Decordova-Reid kan scoren voor Cardiff City. De assist komt op naam van Nathaniel Mendez-Laing.
2-3
90'
Junior Hoilett neemt de hoekschop voor Cardiff City. Hij dropt de bal centraal voor doel.
89'
89'
Redding van Vicente Guaita (Crystal Palace), die de bal al duikend kan pareren.
89'
Nathaniel Mendez-Laing (Cardiff City) haalt uit met zijn rechter...
88'
Cheikhou Kouyaté (Crystal Palace) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
87'
Kenneth Zohore (Cardiff City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
86'
Junior Hoilett (Cardiff City) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
84'
83'
Leandro Bacuna (Cardiff City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Andros Townsend (Crystal Palace).