• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: Arsenal krijgt zege in schoot geworpen na flater

  einde
  01
  1. 11' - Rood - Troy Deeney
  2. 10' - Doelpunt - Pierre-Emerick Aubameyang (0 - 1)
  1. 86' - Verv. Adam Masina door Ken Sema
  2. 86' - Geel - Will Hughes
  3. 68' - Verv. Aaron Ramsey door Ainsley Maitland-Niles
  4. 59' - Verv. Kiko door Isaac Success
  5. 59' - Verv. Konstantinos Mavropanos door Mattéo Guendouzi
  6. 54' - Geel - Étienne Capoue
  10'Pierre-Emerick Aubameyang0 - 1

  Arsenal heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd om een Champions League-ticket. De Londenaars konden niet overtuigen tegen Watford, maar kregen wat hulp van de thuisploeg.

  De strijd om een ticket voor de Champions League is in de Premier League bijna zo spannend als de titelrace. Vier clubs strijden om twee tickets: Tottenham, Chelsea, Arsenal en Manchester United. Arsenal had drie punten nodig om naast Chelsea te komen en tot op een punt van de derde in de stand, Tottenham.

   

  Gelukkig voor Arsenal hielp Watford-doelman Foster een handje. Na tien minuten schatte hij de snelheid van Aubameyang verkeerd in. Vreemd, want toch een van de meest bekende wapens van de Gabonees. Zonder het goed en wel te beseffen scoorde Aubameyang zo de enige goal van de wedstrijd (zie video). 

   

  Een minuut later werd het nog wat makkelijker gemaakt door Watford. Spits Deeney deelde een elleboog uit aan Torreira van Arsenal en mocht gaan douchen. Met tien tegen elf kon Watford de situatie niet meer rechtzetten.

  Fase per fase