• home
 • video
 • pas verschenen

  Benteke en Batshuayi blijven steken op gelijkspel in derby tegen West Ham

  einde
  11
  1. 45+1' - Geel - James McArthur
  2. 44' - Geel - Luka Milivojevic
  3. 35' - Geel - Aaron Wan-Bissaka
  4. 27' - Doelpunt strafschop - Mark Noble (0 - 1)
  1. 84' - Verv. Ryan Fredericks door Pablo Zabaleta
  2. 79' - Verv. James McArthur door Max Meyer
  3. 76' - Doelpunt - Wilfried Zaha (1 - 1)
  4. 73' - Verv. Michail Antonio door Pedro Obiang
  5. 68' - Verv. Javier Hernández door Marko Arnautovic
  6. 61' - Verv. Christian Benteke door Michy Batshuayi
  27'Mark Noble0 - 1
  76'Wilfried Zaha1 - 1

  Crystal Palace is in eigen huis niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel tegen West Ham. Benteke startte de match, Batshuayi kwam hem na een uur vervangen. Beiden konden hun stempel op de partij niet drukken.

  Op de 26e speeldag in de Premier League stond Christian Benteke voor de tweede match op een rij in de basis bij Crystal Palace in de derby tegen West Ham. De stadsgenoten hielden elkaar na 90 minuten in evenwicht. 

   

  Na een kwartier zag Batshuayi vanaf de bank toe hoe West Ham twee pogingen niet voorbij doelman Guaita kreeg. Aan de overkant moest Fabianski vol aan de bak op een schot van McArthur. 

   

  Uiteindelijk was het West Ham dat op voorsprong kwam. Noble twijfelde niet en benutte zijn strafschop. Even later kreeg Benteke een grote kans in de zestien, maar Fabianski lag goed in de weg. 

   

  Op het uur kwam de ene Rode Duivel voor de andere op het veld. Maar ook Batshuayi kon geen doelpunt meepikken. Een kwartier voor tijd verraste Zaha Fabianski met een uithaal vanuit een scherpe hoek. Ondanks fel aandringen van Crystal Palace, bleef de 1-1-eindstand op het bord. 

  Fase per fase