BEKIJK: Kimmich redt puntje voor Bayern met strak schot in 90e minuut

  1. 12' - Geel - Denis Huseinbasic
  2. 4' - Doelpunt - Ellyes Skhiri (0 - 1)
  1. 90' - Doelpunt - Joshua Kimmich (1 - 1)
  2. 82' - Verv. Alphonso Davies door Mathys Tel
  3. 71' - Verv. Linton Maina door Tim Lemperle
  4. 68' - Verv. Jamal Musiala door Thomas Müller
  5. 58' - Verv. Florian Kainz door Kingsley Schindler
  6. 58' - Verv. Steffen Tigges door Davie Selke
  4'goalEllyes Skhiri0 - 1
  90'goalJoshua Kimmich1 - 1

  Bayern München heeft op de valreep een punt gepakt tegen Keulen. In eigen huis zag het er lang niet goed uit voor de recordkampioen. Het moest 85 minuten achtervolgen na een snelle goal van Skhiri bij de bezoekers. Maar in de 90e minuut kwam de gelijkmaker dan toch nog op naam van Joshua Kimmich.

  Keulen kampeert veilig in het midden van het klassement in de Bundesliga en had vertrouwen na de 7-1 van vorig weekend tegen Bremen. Het toonde zich tegen Bayern dan ook een taaie klant. Skhiri kon al na enkele minuten de netten doen trillen en daarna hielden de bezoekers die voorsprong een lange tijd comfortabel vast.

   

  Pas na de rust kon Bayern veel meer druk ontwikkelen, maar efficiënt was de recordkampioen niet. Het werd eenrichtingsverkeer, en toch leek Keulen de drie punten te zullen pakken.

   

  Tot in minuut 90. Joshua Kimmich vuurde een pegel op doel af vanaf de tweede lijn en de bal paste precies onder de lat. Zo pakte de thuisploeg toch nog een puntje. Het blijft leider met 4 punten meer dan Leipzig.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. Leroy Sané (FC Bayern München) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 93.
  3. Joshua Kimmich neemt de hoekschop voor FC Bayern München. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 93.
  4. Kingsley Coman (FC Bayern München) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 92.
  5. Joshua Kimmich (FC Bayern München) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Ellyes Skhiri (1. FC Köln). tweede helft, minuut 91.
  6. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  7. Ellyes Skhiri (1. FC Köln) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Joshua Kimmich (FC Bayern München). tweede helft, minuut 91.
  8. Joshua Kimmich kan scoren voor FC Bayern München. De assist komt op naam van Dayot Upamecano. tweede helft, minuut 90.
  9. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 90 door Joshua Kimmich van FC Bayern München. 1, 1.
  10. Eric Maxim Choupo-Moting (FC Bayern München) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 89.
  11. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Eric Maxim Choupo-Moting (FC Bayern München) stond buitenspel. tweede helft, minuut 88.
  12. Mathys Tel (FC Bayern München) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 84.
  13. De ref fluit voor een fout, Dejan Ljubicic (1. FC Köln) heeft hands gemaakt. tweede helft, minuut 83.
  14. tweede helft, minuut 82. Vervanging bij FC Bayern München, Mathys Tel erin, Alphonso Davies eruit
  15. Hoekschop voor FC Bayern München. Joshua Kimmich trapt die naar de tweede paal. tweede helft, minuut 80.
  16. Redding van Marvin Schwäbe (1. FC Köln), die de bal al duikend kan pareren. tweede helft, minuut 80.
  17. De voorzet komt tot bij Thomas Müller (FC Bayern München). Zijn kopbal gaat richting doel... tweede helft, minuut 80.
  18. Ryan Gravenberch (FC Bayern München) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Julian Chabot (1. FC Köln). tweede helft, minuut 77.
  19. Leroy Sané (FC Bayern München) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jonas Hector (1. FC Köln). tweede helft, minuut 76.
  20. Dejan Ljubicic (1. FC Köln) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Joshua Kimmich (FC Bayern München). tweede helft, minuut 73.