Nagelsmann neemt met Bayern makkelijk de scalp van ex-club in Duitse topper

  1. 45+1' - Verv. Serge Gnabry door Jamal Musiala
  2. 12' - Doelpunt strafschop - Robert Lewandowski (0 - 1)
  1. 90+2' - Doelpunt - Eric Maxim Choupo-Moting (1 - 4)
  2. 80' - Verv. Willi Orban door Lukas Klostermann
  3. 75' - Verv. Thomas Müller door Josip Stanisic
  4. 75' - Verv. Benjamin Pavard door Niklas Süle
  5. 71' - Verv. André Silva door Yussuf Poulsen
  6. 59' - Verv. Robert Lewandowski door Eric Maxim Choupo-Moting
  7. 59' - Verv. Leon Goretzka door Marcel Sabitzer
  8. 59' - Verv. Konrad Laimer door Amadou Haidara
  9. 59' - Verv. Dani Olmo door Emil Forsberg
  10. 59' - Verv. Angeliño door Josko Gvardiol
  11. 58' - Doelpunt - Konrad Laimer (1 - 3)
  12. 54' - Doelpunt - Leroy Sané (0 - 3)
  13. 47' - Doelpunt - Jamal Musiala (0 - 2)

  Bayern München heeft de topper van speeldag 4 in de Bundesliga overtuigend gewonnen. Robert Lewandowski opende de score, nog voor het uur was de wedstrijd gespeeld. Bayern-trainer Julian Nagelsmann beleefde een leuke terugkeer naar de Red Bull Arena.

  Julian Nagelsmann mocht in zijn eerste weken als trainer van Bayern München meteen op bezoek bij zijn oude geliefde. Om de druk op zijn T1 te verlichten, opende Robert Lewandowski - wie anders - al snel de score vanaf de stip.

   

  Nog voor het uur voetbalde Bayern een veilige 0-3-voorsprong bij elkaar. Jonkie Jamal Musiala en Leroy Sané beslisten de wedstrijd in het voordeel van de landskampioen.

   

  Aan de overkant kon Konrad Laimer nog milderen met een heerlijke pegel. Een comeback zat er evenwel nooit in. In de toegevoegde tijd prikte Choupo-Moting de 1-4 tegen de touwen.

   

  Bayern pakt zo 10 op 12 in de Bundesliga en hijgt in de nek van Wolfsburg. Leipzig - tegenstander van Club Brugge in de Champions League - mist zijn seizoensstart en blijft verweesd achter met 3 puntjes op de dertiende stek.

  De penalty en heerlijke uithaal:

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 95 match afgelopen
  2. Joshua Kimmich (FC Bayern München) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 93.
  3. Eric Maxim Choupo-Moting kan scoren voor FC Bayern München. De assist komt op naam van Joshua Kimmich. tweede helft, minuut 92.
  4. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 92 door Eric Maxim Choupo-Moting van FC Bayern München. 1, 4.
  5. Niklas Süle (FC Bayern München) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 91.
  6. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Eric Maxim Choupo-Moting (FC Bayern München) stond buitenspel. tweede helft, minuut 91.
  7. Er komen 4 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  8. Marcel Sabitzer (FC Bayern München) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 89.
  9. Péter Gulácsi (RB Leipzig) blijft goed naar de bal kijken en duwt de bal weg. tweede helft, minuut 88.
  10. Marcel Sabitzer (FC Bayern München) haalt uit met zijn linker... tweede helft, minuut 88.
  11. Josko Gvardiol (RB Leipzig) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Marcel Sabitzer (FC Bayern München). tweede helft, minuut 88.
  12. Yussuf Poulsen (RB Leipzig) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 87.
  13. Marcel Sabitzer (FC Bayern München) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Mohamed Simakan (RB Leipzig). tweede helft, minuut 86.
  14. Christopher Nkunku (RB Leipzig) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 85.
  15. Marcel Sabitzer (FC Bayern München) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Yussuf Poulsen (RB Leipzig). tweede helft, minuut 84.
  16. tweede helft, minuut 80. Vervanging bij RB Leipzig, Lukas Klostermann erin, Willi Orban eruit
  17. Vrije trap voor FC Bayern München. Willi Orban (RB Leipzig) hield Leroy Sané vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 78.
  18. tweede helft, minuut 75. Vervanging bij FC Bayern München, Josip Stanisic erin, Thomas Müller eruit
  19. tweede helft, minuut 75. Vervanging bij FC Bayern München, Niklas Süle erin, Benjamin Pavard eruit
  20. Amadou Haidara (RB Leipzig) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Marcel Sabitzer (FC Bayern München). tweede helft, minuut 74.