VIDEO: Bayern-coach "woedend" na duur puntenverlies tegen Freiburg

  1. 43' - Geel - Amir Abrashi
  2. 26' - Geel - Christian Günter
  3. 22' - Doelpunt - Robert Lewandowski (1 - 1)
  4. 5' - Geel - Mats Hummels
  5. 3' - Doelpunt - Lucas Höler (1 - 0)
  1. 90' - Verv. Vincenzo Grifo door Jérôme Gondorf
  2. 79' - Verv. Lucas Höler door Manuel Gulde
  3. 73' - Verv. Kingsley Coman door Franck Ribéry
  4. 73' - Verv. Jérôme Boateng door Niklas Süle
  5. 70' - Verv. Mike Frantz door Luca Waldschmidt
  6. 63' - Geel - Dominique Heintz
  7. 55' - Verv. Thomas Müller door Serge Gnabry
  3'goalLucas Höler1 - 0
  22'goalRobert Lewandowski1 - 1

  Bayern Mûnchen heeft een steek laten vallen in de titelstrijd. Het raakte na een povere wedstrijd niet voorbij SC Freiburg, tot grote frustratie van coach Niko Kovac. "Sommige spelers dachten dat het wel zou loslopen."

  Bayern München kreeg kort voor de aftrap tegen Freiburg twee tegenslagen te verwerken: doelman Neuer en Alaba vielen uit. Het had de titelverdediger wat uit zijn lood geslagen, want het begon dramatisch in het Schwarzwald stadion. Na amper drie minuten kon Lucas Höler de bal in de verste hoek koppen.

   

  Robert Lewandowski kon nog voor de pauze orde op zaken stellen, goed voor doelpunt nummer 199 in de Bundesliga. Maar na de rust was de Poolse spits minder trefzeker. In de slotfase wrong hij twee grote kansen de nek om.

   

  Bayern München liet zo dure punten liggen in de titelstrijd, want Dortmund kon wel - uitgerekend met twee goals in de extra tijd - zegevieren. Coach Niko Kovac was na de wedstrijd niet te spreken over de mentaliteit van zijn spelers.

   

  "Ik ben niet alleen ontgoocheld in het resultaat, ik ben ook woedend", zei de Kroaat. "Na een mindere eerste helft volgt er geen betere tweede periode. We zijn niet in de match gekomen zoals gehoopt. Ik had het gevoel dat sommige spelers dachten dat het wel zou loslopen. Maar zo werkt het niet."

  Bekijk hier de doelpunten:

  Fase per fase