Chelsea-Real Madrid en Manchester City-Atletico in kwartfinales Champions League

In Zwitserland is vandaag geloot voor de eindfase van de Champions League. Chelsea-Real Madrid en Manchester Ctiy-Atletico zijn de aantrekkelijkste affiches.

Titelverdediger Chelsea kwam bij de loting als eerste uit de trommel en werd gekoppeld aan Real Madrid. Voor de Madrilenen Thibaut Courtois en Eden Hazard wordt het ongetwijfeld een blij weerzien met hun ex-werkgever en ook met collega-Rode Duivel Romelu Lukaku.

De winnaar van die wedstrijd neemt het op tegen de winnaar van Manchester City-Atletico in de halve finales.

Aan de andere kant van de tabel ontmoet Bayern revelatie Villarreal. Het Benfica van Jan Vertonghen geeft Liverpool partij.

De kwartfinales:

 • Chelsea - Real Madrid
 • Manchester City - Atletico
 • Villarreal - Bayern
 • Benfica - Liverpool

De halve finales

 • Manchester City/Atletico - Chelsea/Real Madrid
 • Benfica/Liverpool - Villarreal/Bayern

Champions League loting

 1. 12 uur 15. Halve finales ook bekend. Er is meteen ook geloot voor de halve finales. De winnaar van het duel tussen Manchester City en Atletico treft de winnaar van Chelsea tegen Real Madrid. De andere halve finale gaat tussen Benfica of Liverpool en Villarreal of Bayern. .
 2. 12 uur 15. Vertonghen mag zich opmaken voor Liverpool. De laatste affiche is uiteraard Benfica tegen Liverpool. Jan Vertonghen en co spelen eerst thuis. .
 3. 12 uur 13. Bayern moet naar Villarreal. Verrassing Villarreal treft Bayern München. .
 4. 12 uur 12. De Bruyne versus Carrasco. Manchester City neemt het in de kwartfinales op tegen Atletico! .
 5. 12 uur 10. Chelsea-Real Madrid. Titelverdediger Chelsea is het eerste team dat uit de trommel komt. Romelu Lukaku en co moeten het opnemen tegen Real Madrid. .
 6. 12 uur 09. Na de gebruikelijke plichtplegingen zijn we klaar voor de loting. Er zijn geen restricties meer, iedereen kan tegen elkaar uitkomen. .
 7. 10 uur 38. En toen waren ze nog met 8. In Nyon, Zwitserland wordt om 12 uur geloot voor de kwartfinales, halve finales en de thuisploeg in de Champions League-finale. Zitten nog in de trommel: Atletico, Bayern, Benfica, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Real Madrid en Villarreal. Volg hier straks welke clubs elkaar ontmoeten in de volgende ronde. .