Wullaert en De Caigny stuwen Anderlecht naar monsterzege tegen Genk

  In de Scooore Super Leagueis dit weekend de 6e speeldag afgewerkt. Club Brugge versloeg Gent na een spannende match, Anderlecht haalde uit tegen Genk: 10-0.

  Speeldag 6

  1. 17 uur 07. Anderlecht is veel te sterk voor Genk. De vrouwen van Anderlecht hebben Genk met huid en haar opgepeuzeld. Dankzij een hattrick van Tine De Caigny en 6 (!) goals van Tessa Wullaert werd het 10-0. .
  2. 08-11-2020.
  3. 18 uur 43. OHL wint op bezoek bij Zulte Waregem. Oud-Heverlee Leuven heeft een belangrijke zege geboekt op het veld van Zulte Waregem. De Leuvenaars kwamen voor de rust op voorsprong dankzij Onzia en dat nadat de thuisploeg bij 0-0 nog een penalty had gemist. Na de rust verdubbelde Janssens de voorsprong. Maar Essevee gaf zich niet gewonnen en maakte een aansluitingstreffer. In het laatste wedstrijdkwartier nam OHL opnieuw afstand na goals van Eurlings en Lameir. De tegentreffer van Devos kwam te laat: 2-4. De bezoekers klimmen dankzij de zege naar de 5e plaats in de stand. .
  4. 18 uur 43.
  5. 16 uur 43. Club YLA heeft de handen vol met Gent. Club YLA heeft met 3-2 gewonnen tegen KAA Gent. De bezoekers konden de twee doelpunten van Charlotte Laridon telkens neutraliseren met de gelijkmaker. Maar op het derde Brugse doelpunt van Celien Guns had Gent geen antwoord meer. Club YLA pakt de volle buit en komt in de stand zo op gelijke hoogte met Gent. Ze tellen beiden 13 punten, dat zijn er 2 minder dan leider Anderlecht en Standard. Anderlecht speelt morgen nog. .
  6. 07-11-2020.