• home
 • video
 • pas verschenen

  Transfernieuws JPL: Anderlecht laat overbodige Adzic "ervaring opdoen" in Nederland

  Januari is voor de clubmanagers en makelaars een drukke periode. Wie heeft zijn handen vol met transfers in de Belgische voetbalcompetitie? Blijf hier op de hoogte van het transfernieuws en de transacties op de Belgische markt.

  Alle transfernieuws uit de Jupiler Pro League

  1. 12 uur 11.
  2. 21-01-2020.
  3. 18 uur 05. Derijck van AA Gent naar KV Kortrijk. Timothy Derijck (32) is uitgespeeld bij AA Gent. De centrale verdediger trok in de zomer van 2018 van Zulte Waregem naar de Ghelamco Arena, maar kwam dit seizoen "mede door een blessure" minder in actie. KV Kortrijk neemt de verdediger, die vele jaren in Nederland speelde, over. Hij tekende voor 2,5 seizoenen. "Hij voegt de nodige ervaring toe aan onze verdediging", meldt KVK.
  4. 17 uur 48. Lavalée in de zomer naar Mainz. Tot voor enkele maanden geleden hadden nog weinig voetbalvolgers van de Belgische verdediger Dimitri Lavalée gehoord, maar hij had maar een paar matchen in het eerste elftal van Standard nodig om de scouts van FC Mainz te overtuigen. Lavalée (22) maakt in de zomer transfervrij de overstap naar de nummer 15 van de Bundesliga.
  5. 20-01-2020.