• home
 • video
 • pas verschenen

  Portugal is voor de 3e keer wereldkampioen in het beachvoetbal

  In Asuncion, de hoofdstad van Paraguay, heeft Portugal Italië geklopt in de finale van het WK beachvoetbal. Jordan Santos had met 3 goals een groot aandeel in de 6-4-zege.

  Fase per fase

  1. 23 uur 56. Kijk naar de hoogtepunten van de WK-finale.

   Kijk naar de hoogtepunten van de WK-finale

  2. 23 uur 10. Portugal klopt Italië met 6-4. Italië heeft geen eerste wereldtitel in de wacht kunnen slepen. Bij 5-1 voor Portugal leek het broodje gebakken. Maar Italië spartelde nog wat tegen. Het werd uiteindelijk nog 6-4. Voor Portugal is het de 3e wereldtitel. De Portugees Jordan Santos was de man van de match met 3 treffers.
  3. 22 uur 07. Primeur voor Italië of 3e wereldtitel Portugal? De volksliederen zijn achter de rug, de finale van het WK beachvoetbal kan losbarsten. Kroont Portugal zich voor de 3e keer tot wereldkampioen of verovert Italië zijn 1e wereldtitel?
  4. 01-12-2019.
  5. 23 uur 30. Portugal is de tweede finalist op het WK. Het klopte Japan pas na een penaltyreeks in de halve finales. De finale wordt morgen om 22 uur gespeeld en is hier live te volgen.
  6. 21 uur 45. Samenvatting: Italië klopt Rusland (8-7) en plaatst zich als eerste voor WK-finale beachvoetbal.

   Samenvatting: Italië klopt Rusland (8-7) en plaatst zich als eerste voor WK-finale beachvoetbal

  7. 21 uur 41. Italië staat in de finale! De Italianen hebben zich als eerste land geplaatst voor de finale op het WK beachvoetbal. Het klopte Rusland na een zeer intensieve match met 8-7. Na de reguliere speeltijd stond de 7-7 op het bord en dus kwamen er verlengingen. Na een rode kaart zette Italië een strafschop om. Die goal was voldoende om de zege over de streep te trekken. De tegenstander in de finale wordt Japan of Portugal. .
  8. 30-11-2019.