• home
 • video
 • pas verschenen

  Europese opponent van Gent wordt vernederd, comeback van Dortmund

  In de Duitse bekercompetitie staat deze week de tweede ronde op het programma. Volg hier de resultaten van de eersteklassers. 

  Fase per fase

  1. 20 uur 27. Wolfsburg wordt vernederd. RB Leipzig heeft al een punt gezet achter het bekerverhaal van Wolfsburg. Het werd voor de Europese opponent van AA Gent een bijzonder pijnlijke bekerexit voor eigen volk. Bij de rust stond het 0-1 na een owngoal van Bruma en in de tweede helft stortte Wolfsburg helemaal in. Leipzig liep uit tot 0-6, de ploeg van Koen Casteels (nog altijd niet fit) kon in de 89e minuut toch nog op het scorebord komen.
  2. 30-10-2019.
  3. 22 uur 46. Schalke 04 nog bijna in de problemen na tweeklapper van Raman. Benito Raman heeft een prima bekeravondje achter de rug. Raman stond twee keer aan het kanon bij Schalke 04, dat na een halfuur zijn schaapjes al op het droge had (of leek te hebben) bij Bielefeld (II). Na het openingsdoelpunt van Schopf (16') was Raman (25' en 31') de auteur van twee goals. De thuisploeg gaf zich echter niet zomaar gewonnen en maakte er nog een spannende slotfase van. Klos en Soukou sleurden Bielefeld tot 2-3, maar verder geraakte de thuisploeg niet meer. .
  4. Bayern komt met de schrik vrij dankzij Müller: hij scoorde in de 89e minuut de 1-2 bij Bochum. 22 uur 01.
  5. 29-10-2019.
  6. 23 uur 15. Geen problemen voor Bayern. Titelverdediger Bayern München heeft zich niet laten verrassen in zijn eerste officiële optreden van het seizoen. Wie anders dan Lewandowski opende tegen Energie Cottbus de score. Na de rust was Coman, een van de 4 Franse internationals die in actie zouden komen (met ook nog Pavard, Tolisso en Hernandez) die de 0-2 voor zijn rekening nam. Ook Goretzka opende zijn seizoen met een goal. Toch was er geen clean sheet voor doelman Neuer, die in de extra tijd nog een penalty moest slikken.