• home
 • video
 • pas verschenen

  Jonge Ngonge wordt door Club Brugge bij Jong PSV geparkeerd

  De laatste uren van de transferperiode in België zijn ingezet. Wie kan er op de valreep nog een mooie overgang forceren? Je leest het op deze pagina.

  Fase per fase

  1. 11 uur 24. Ngonge naar Jong PSV. Cyriel Ngonge zal dit seizoen doelpunten mogen maken voor Jong PSV, de belofteploeg van PSV die in de 2e afdeling in Nederland speelt. Ngonge kreeg vorig seizoen af en toe speelminuten onder Leko, maar zijn kansen op meer minuten waren dit seizoen vrij klein. PSV huurt de zoon van ex-prof Felix tot het einde van het seizoen.
  2. 01-09-2019.
  3. 12 uur 37. Moeskroen huurt Kevin Wimmer van Stoke City. 9-voudig Oostenrijks international Kevin Wimmer wordt door Moeskroen gehuurd van Stoke City. De 26-jarige Wimmer heeft bij Tottenham en Stoke meer dan 30 wedstrijden in de Premier League en meer dan 50 wedstrijden in de Bundesliga (Keulen en Hannover) op de teller staan. In 2017 betaalde Stoke nog bijna 20 miljoen euro voor Wimmer. .
  4. 12 uur 13. STVV verwelkomt Argentijnse en Amerikaanse middenvelder. De 22-jarige Argentijnse jeugdinternational Santiago Colombatto trekt van Cagliari naar STVV. Afgelopen seizoen werd de verdedigende middenvelder uitgeleend aan Serie B-club Verona, waarvoor hij 25 wedstrijden speelde. Chris Durkin, ook een middenvelder, wordt voor een seizoen gehuurd van MLS-club DC United, waarvoor hij 49 competitiewedstrijden speelde. "Chris Durkin is klaar om zichzelf te testen in een heel zware Europese competitie. We geloven dat hij zich snel zal aanpassen en zijn kwaliteiten zal laten zien", aldus Dave Kasper, algemeen manager van DC United. .
  5. 31-08-2019.
  6. 23 uur 05. Heylen ruilt Zulte Waregem voor Emmen. Michaël Heylen verlaat Zulte Waregem voor de Nederlandse Eredivisie en FC Emmen. "Na zes seizoenen in de Belgische competitie is het tijd voor iets nieuws en de Nederlandse competitie heb ik altijd interessant gevonden", zegt de verdediger. "Ik wil in de Eredivisie blijven met Emmen.".
  7. 21 uur 35. Anderlecht stalt Milic bij Rayo Vallecano. Anderlecht heeft een oplossing gevonden voor Antonio Milic. De Kroatische verdediger wordt een jaartje uitgeleend aan Rayo Vallecano, in de Spaanse tweede klasse. Milic kwam vorige zomer over van KV Oostende, maar past niet in de plannen van Vincent Kompany.