• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Anderlecht verliest van Duitse tweedeklasser, blessure voor Trebel?

  Na een weekje rust trekken de Belgische eersteklassers naar zonnigere oorden om zich voor te bereiden op het slot van de competitie. Volg al het nieuws van de winterstages op deze pagina.

  Fase per fase

  1. Blessure voor Trebel?

   Niet zo goed voor Anderlecht was dat Trebel zich leek te blesseren bij zijn doelpunt. De Franse middenvelder moest even bekomen en deed teken naar de bank van Anderlecht dat het niet meer ging.
  2. Adrien Trebel moest even bekomen na zijn doelpunt.
  3. Anderlecht verliest van Duitse tweedeklasser

   Anderlecht heeft zijn tweede oefenmatch van de winterstage verloren. Tegen Heidenheim, club uit de tweede Duitse Bundesliga, werd het 2-1. Anderlecht kwam 2-0 achter in de tweede helft, Adrien Trebel scoorde in de slotminuten de eerredder na een knappe actie.
  4. Kara in actie tegen Heidenheim.
  5. Anderlecht klopt Hoffenheim

  6. Antwerp de boot in tegen Augsburg

   Ook seizoensrevelatie Antwerp speelde tegen een Duitse tegenstander. Het verloor met 3-1 van Augsburg, de 15e uit de Bundesliga, met 3-1. Bernier scoorde pas in de slotminuut de aansluitingstreffer.
  7. Genk wint niet van Schalke, Charleroi klopt Sankt-Pauli

   Competitieleider Racing Genk is tegen Schalke 04 niet verder geraakt dan een 2-2-gelijkspel. Dewaest en Trossard waren de Limburgse doelpuntenmakers. Het was voor Genk de laatste oefenwedstrijd op stage in Benidorm (Spanje). Ook Charleroi nam het in Spanje op tegen een Duitse tegenstander. Het versloeg tweedeklasser Sankt-Pauli in Oliva met 3-2.