• home
 • video
 • pas verschenen

  WK dag 1: Robbie Williams toont middenvinger tijdens openingsceremonie

  Fase per fase

  1. 17 uur 08. Robbie Williams toont zijn middenvinger.

   Robbie Williams toont zijn middenvinger

  2. 16 uur 55. WK gaat van start. Met een korte opengingsceremonie is het WK van start gegaan. De fans konden genieten van onder meer een optreden van de Britse zanger Robbie Williams, die ook een duet opvoerde met de Russische operazangeres Aida Garifullina. Ook de Braziliaanse Ronaldo was te zien in het stadion.
  3. 16 uur 53.
  4. 16 uur 49. "Deschamps blijft zeker tot 2020". Nog voor het WK begonnen is, hangt de schaduw van Zinédine Zidane over de nationale ploeg van Frankrijk. "Maar Didier Deschamps verdient alle respect en hij blijft zeker tot het einde van zijn contract in 2020", zegt de Franse bondsvoorzitter.
  5. 16 uur 48.
  6. 15 uur 06. Boateng is enkel bezig met het WK, niet met een transfer. Jérôme Boateng mag van Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge de club verlaten deze zomer. De centrale verdediger is naar eigen zeggen niet bezig met zijn toekomst. "Op dit moment is het WK het enige waar ik mee bezig ben", zei hij vandaag op de persconferentie. "Andere dingen interesseren mij niet. Alleen het WK telt.".
  7. Boateng: "Andere dingen dan het WK interesseren mij niet.". 15 uur 03.
  8. 14 uur 39. Doelman Panama: "Moeten de perfecte wedstrijd spelen tegen België". Voor Panama breken spannende tijden aan. Het land kon zich voor het eerst plaatsen voor de eindronde van een wereldbeker, en treft maandag in zijn opener de Rode Duivels. Doelman José Calderón heeft vandaag vooruitgeblikt naar de wedstrijd en beseft dat zijn team een lastige opdracht wacht. "Om tegen België een resultaat neer te zetten moeten we de perfecte wedstrijd spelen. We zullen ontzettend gefocust moeten zijn. We laten niets aan het toeval over en hebben al onze tegenstanders perfect geanalyseerd.".