• home
 • video
 • pas verschenen

  Transfers JPL: Antwerp strikt Lior Refaelov en Amara Baby

  De competitie is al enkele weken uit de startblokken geschoten, maar tot eind augustus mogen de clubs nog spelers kopen en verkopen. Volg hier de belangrijkste bewegingen op de transfermarkt in de Jupiler Pro League.

  Fase per fase

  1. 09 uur 45. Nog twee versterkingen voor Gent? Bordeaux heeft bij de uitschakeling van AA Gent in de kwalificaties voor de Europa League de pijnpunten van het team van Yves Vanderhaeghe blootgelegd. Er kunnen nog wat versterkingen bij, na een recordzomer van uitgaande transfers. In Gent zoeken ze nog een vervanger voor Thomas Foket (Arnaud Souquet van Nice?) en Moses Simon (Philip Azango van Trencin?).
  2. 09 uur 37. Transfer deadline day. Als de Belgische clubs zich nog willen versterken voor de winterstop, moet het nu gebeuren. Vanavond sluit de transfermarkt en nog niet alle postjes zijn ingevuld. Volg de laatste transfers hier op de voet.
  3. 31-08-2018.
  4. 18 uur 33. Van Damme keert terug naar KV Mechelen. KV Mechelen heeft zich versterkt met Joachim Van Damme (27). De middenvelder voetbalde tussen 2012 en 2016 al bij KVM, maar zijn contract werd er ontbonden na een positieve test op cocaïne. Van Damme trok uiteindelijk naar Waasland-Beveren, maar is nu dus tuk op eerherstel bij KV Mechelen. Hij tekende er voor drie seizoenen.
  5. 17 uur 26. Mühren naar Nederland. Zulte Waregem heeft Robert Mühren naar Nederland gestuurd. De aanvaller gaat een jaartje de kleuren van NAC Breda verdedigen. .
  6. 09 uur 48. Gent stuurt jonge doelman naar Beveren. Waasland-Beveren kan het komende seizoen rekenen op de diensten van doelman Anthony Swolfs. De 20-jarige keeper komt voor een jaar over van Gent. Daar was hij het voorbije seizoen 4e doelman. In de jeugdreeksen stond Swolfs onder de lat bij Antwerp, Beerschot, Club Brugge en KV Mechelen.