1. 19' - Doelpunt - Souleymane Anne (1 - 0)
Challenger Pro League - speeldag 8 - 16/10/21 - 20:48
19'
1 - 0

Voor Lierse Kempenzonen heeft de verre verplaatsing naar Virton niks opgeleverd. De match in 1B eindigde in het voordeel van de club uit de provincie Luxemburg.

Lierse Kempenzonen heeft dit seizoen veel moeite met uitwedstrijden. Ook in Virton kon het geen punten rapen.

Omdat de bezoekers te slordig omsprongen met de kansen. Pogingen van Hendrickx en Yagan leverden niks op, terwijl het vizier van Virton-aanvaller Anne wel op scherp stond. Hij maakte dankbaar gebruik van een slappe verdediging en scoorde 2 keer na elkaar.

Hendrickx en Yagan gingen met succes op zoek naar de aansluitingstreffer. Net voor de rust scoorde de eerste op aangeven van de tweede.

De  verdiende gelijkmaker in de tweede periode kwam er net niet. Yagan miste nipt, net als de jonge invaller Liongola.