• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Murray en Serena zijn uitgetennist in 1/8e finale

  Wimbledon

  Bruno Soares Nicole Melichar 
  set
  Andy Murray Serena Williams 
  6
  1
  3
  4
  2
  6
  6
  3
  2

  Voor Andy Murray en Serena Williams zit hun onuitgegeven avontuur op Wimbledon erop. De Schot en de Amerikaanse strandden in de derde ronde van het gemengd dubbel. De eerste reekshoofden Bruno Soares (Bra) en Nicole Melichar (VS) waren te sterk in 3 sets.

  Andy Murray, die een kunstheup ingeplant gekregen heeft begin dit jaar, dacht dat zijn carrière erop zat. Maar hij voelde zich zo goed dat hij weer begon te dubbelen. Prompt won hij het toernooi van Queen's met de Spanjaard Feliciano Lopez.

   

  De droom om op Wimbledon te spelen bleef zo levend. Het enkelspel kwam evenwel nog te vroeg voor de dubbele laureaat. Dus dubbelde hij maar. Met de Fransman Pierre-Hugues Herbert sneuvelde hij in de 2e ronde bij de mannen, met Serena Williams zong hij het een ronde langer uit.

   

  Andy Murray en Serena Williams bundelen samen 26 grandslamtitels, waarvan 3 voor Murray. Maar dat volstond niet voor een rode loper.

   

  Gisteren liet Murray al verstaan dat hij wellicht niet in actie komt op de US Open (26/8-8/9). "Dat is te kort dag. Ik heb nog heel wat fysieke arbeid voor de boeg om helemaal fit te raken en sterk genoeg om 5 sets te spelen."

  Tweets over de wedstrijd: