Beachvolleyballers Koekelkoren en Van Walle moeten olympische droom opbergen

  Op de CEV Continental Cup Final in Den Haag worden de laatste olympische tickets voor het beachvolleybal verdeeld. België maakte nog kans, maar Koekelkoren/Van Walle en Deroey/Colson verloren in de kwartfinales.

  kwartfinale: Nederland-België 2-0
  match 1 De Groot/Boermans (Ned) Deroey/Colson 21-12, 19-21, 15-12
  match 2 Varenhorst/Penninga (Ned) Koekelkoren/Van Walle 21-19, 21-17

  Fase per fase

  1. 21 uur 27. België out na nederlaag Koekelkoren/Van Walle. Koekelkoren en Van Walle moesten na de nederlaag van Colson/Deroey nog 2 matchen winnen tegen Nederland en dat is niet gelukt. Na een goeie start en een voorsprong in set 1 sloop er zand in de motor en de Nederlanders Varenhorst/Penninga toonden geen genade: 21-19, 21-17.  De nederlaag van België in de kwartfinales betekent het einde van de olympische droom van Koekelkoren en Van Walle. Enkel de winnaar van het toernooi mag naar Tokio. .
  2. 21 uur . Colson en Deroey dwingen Nederlanders tot het uiterste. Martijn Colson en Dennis Deroey zijn dicht bij een stunt geraakt. Ze verloren pas in de tiebreak van het sterke Nederlandse duo De Groot en Boermans. .
  3. 24-06-2021.
  4. 20 uur 58. Belgen overleven 1/8e finales. De Belgen hebben de eerste horde op weg naar Tokio genomen. In de 1/8e finales tegen Oekraïne maakten Koekelkoren en Van Walle het af na een golden match. Donderdag nemen ze het op tegen Nederland, het gastland en eerste reekshoofd. .