nu live

  olympische tijdrit

  nu live

  1. 08 uur 57. Toptijd voor Evenepoel. Remco Evenepoel heeft zijn tijdrit goed ingedeeld en is het in 2e deel fors uitgelopen op Hugo Houle. Voorlopig heeft hij de beste tijd aan de finish, maar de volledige laatste golf (met Van Aert, Ganna en Dennis) moet nog komen, dus een medaille lijkt twijfelachtig. .
  2. 08 uur 22. Geen Biles in de allroundfinale. Simone Biles heeft beslist om te passen voor de allroundfinale in het turnen, waar ze haar titel van Rio dus niet zal verlengen. De Amerikaanse worstelt met mentale problemen en voelt zich niet klaar om op haar best te presteren. Mogelijk komt ze wel nog in actie voor de toestelfinales later op de week. .
  3. 08 uur 18. Evenepoel niet top. Remco Evenepoel is niet goed aan zijn tijdrit begonnen. Bij het eerste tussenpunt geeft hij zelfs een paar seconden toe op Hugo Houle. Dat is niet echt bemoedigend voor het vervolg. .
  4. 08 uur . Evenepoel! Remco Evenepoel is aan zijn tijdrit begonnen. Zet hij een eerste toptijd neer? Bekijk zijn prestatie nu op één en in Livestream 3 . .
  5. 07 uur 54. Synchroonduiken in Livestream 2. In Livestream 2 kunt u tussen 8 en 9 uur genieten van de finale synchroonduiken op de 3 meter-plank. Commentator Michael Van Vaerenbergh geeft duiding bij de beelden. .

  olympische spelen

  Belgen in actie

  Hoofdpunten