Ga naar de inhoud

Dolle avond in Champions League: Trossard en Arsenal lopen blauwtje in Lens, Bayern zwoegt naar zege

 di 3 oktober 2023 22:58
Trossard en Arsenal lopen tegen stunt aan in Frankrijk.

Aan goals geen gebrek in een dolle Champions League-avond met opvallende resultaten. Het Galatasaray van invaller Dries Mertens verraste Manchester United na een rode kaart en penaltymisser in het slot, ook Trossard en Arsenal liepen tegen stunt aan. De topper van de dinsdagavond tussen Napoli en Real Madrid werd beslecht door een pegel van Valverde. Ontdek hier de resultaten.

Groep A
Manchester United
einde
2-3
Galatasaray
UEFA Champions League
FC Kopenhagen
einde
1-2
FC Bayern München
UEFA Champions League
PSV
einde
2-2
Sevilla
UEFA Champions League
RC Lens
einde
2-1
Arsenal
UEFA Champions League
1. FC Union Berlin
einde
2-3
Sporting Braga
UEFA Champions League
Napoli
einde
2-3
Real Madrid
UEFA Champions League
Red Bull Salzburg
einde
0-2
Real Sociedad
UEFA Champions League
Internazionale
einde
1-0
Benfica

champions league multilive

22:59

EINDE: dolle avond vol verrassingen

Een avond om snel te vergeten voor de Engelse ploegen. Zowel Arsenal als Manchester United liepen tegen een pijnlijke stunt aan. Een uitgekookt Lens klopte Trossard en co, Mertens speelde een rol in het dramatisch slot op Old Trafford - met een penaltymisser van Icardi en rood voor Casemiro.


In de topper tussen Napoli en Real Madrid toonden Bellingham en Valverde hun onversneden klasse. Zij zorgden met flitsen voor de beslissende plooi.


Bayern München had het verrassend moeilijk in Denemarken. Ook PSV en Sevilla gaven elkaar geen duimbreed toe en nemen vrede met puntendeling. 

22:53
PSV Pakt pas laat een punt tegen Sevilla.
22:52

PSV -Sevilla: 2-2

Dan toch gerechtigheid. Teze duwt de verdiende gelijkmaker van dichtbij in doel na een rommelige fase op vrije trap. Komt er dan toch een puntendeling?

22:44

PSV - Sevilla: 1-2

Pijnljik moment voor de thuisfans. Zij zien hun ploeg zijn rechterflank opgerold worden vanaf de aftrap. Lukebakio heeft zijn aandeel, En Nesyri torent boven de verdediging uit en kopt binnen.

22:43

PSV - Sevilla: 1-1

De Jong houdt zijn hoofd koel tegen zijn ex-club. De boomlange spits plaats zijn penalty beheerst in de rechterbenedenhoek. Kan de thuisploeg nog iets forceren in Eindhoven?

22:42
Bayern slaat nog eens toe in het slot.
22:41

Kopenhagen - Bayern München: 1-2

Bayern München zet orde op zaken. Veteraan Müller behoudt het overzicht in de zestien en wacht op Tel. Op het juiste moment legt de Duitser breed, zijn ploeggenoot moet de 1-2 maar binnentikken.

22:41
Icardi viert de 2-3 voor Galatasaray.
22:40

Manchester United - Galatasaray: 2-3

De totale ommekeer. Icardi heeft een boulevard voor zich en zet zijn penaltymisser recht. 

22:39
Valverde knalt Real Madrid op 2-3.
22:38

Napoli - Real Madrid: 2-3!

Een verwoestende pegel van Valverde botst via een licht contact van een Napoli-schouder tegen de lat en vliegt binnen. Real staat weer op voorsprong in Zuid-Italië.

22:31

Manchester United - Galatasaray: 2-2

Drama in Manchester! Mertens versiert een strafschop na een slechte ingreep van Casemiro. De Braziliaan mag gaan douchen na zijn tweede gele kaart. Icardi - die een legendarische penalty miste afgelopen week - scoort ook nu niet. De Argentijn trapt simpelweg naast, het blijft 2-2.

22:30
Galatasaray komt een 2e keer langszij.
22:29

Manchester United - Galatasaray: 2-2

Slag om slinger op Old Trafford. Als een warm mes door zachte boter glijdt Galatasaray door de United-verdediging. Icardi zet de aanval op poten, Akturkoglu werkt beheerst af in de verste hoek. Ondertussen blijft Dries Mertens aan de zijlijn wachten op zijn invalbeurt.

22:29
Trossard en Arsenal in de problemen tegen Lens.
22:28

Lens - Arsenal: 2-1

Een koude douche in Frankrijk. Goede pressing van Lens levert balbezit op. Dat speelt de thuisploeg goed uit. Met controle begeleidt Wahi een lage voorzet richting de winlkelhaak.

22:27

Manchester United - Galatasaray: 2-1

Hojlund opnieuw! De jonge spits pikt het leer mee in zijn loop. Muslera komt ver uit, waardoor de Noor de bal slim over de doelman wipt. 

22:27

Kopenhagen - Bayern München: 1-1

Bayern met het antwoord. Musiala maakt op techniek het verschil. Is de comeback ingezet?