"Al wie niet springt, is een rat": Antwerp-aanhang zingt mee met KV-fans

  0 / 0

  Zondagmiddag heerste er Achter de Kazerne een echte Engelse sfeer tijdens het burenduel tussen KV Mechelen en Antwerp. De fans van beide ploegen maakten er zelfs een verbroedering van, vooral dankzij hun  gemeenschappelijke "vijand".

  Op het moment dat de thuisaanhang begon te springen op "Al wie niet springt, is een rat", gingen die van Antwerp mee de lucht in. Iets wat op zijn beurt weer op luid applaus onthaald werd door de fans van KV Mechelen.

   

  Beerschot, beter bekend als "de ratten", is sowieso de oervijand van Antwerp. Maar ook bij KV Mechelen kan Beerschot niet meer op veel sympathie rekenen na de juridische strijd van de voorbije weken en maanden. 

  Bekijk de beelden:

  Hairemans kan nog altijd op veel steun rekenen in Antwerpen

  Ook voor Geoffry Hairemans gingen de handen langs beide kanten op elkaar. De ex-speler van Antwerp speelt nu voor Malinwa, maar is nog altijd heel geliefd bij zijn oude club.