Vanzeir staat even met mond vol tanden: "Dat is een strikvraag"

  Dante Vanzeir verscheen als doelpuntenmaker in de Supercup voor de camera van Sporza. De vraag of de club waar hij dit seizoen zal spelen verloren of gewonnen heeft, sloeg hem even uit het lood. De spits van Genk staat in de belangstelling van KV Mechelen.

  Vanzeir zette de kroon op een goeie match voor Genk met de 3-0 tegen KV Mechelen. Onze journalist viel na de match meteen met de deur in huis. Vanzeir kon ermee lachen: "Dat is een strikvraag."

   

  Maar antwoordde dan sereen: "Ik denk dat mijn ploeg van dit moment gewonnen heeft. KV Mechelen heeft zeker interesse, maar ook nog andere clubs. Ik heb mijn beslissing nog niet genomen." Net als vorig seizoen denkt Genk aan een uitleenbeurt voor de 21-jarige aanvaller, die vorig seizoen succesvol was bij Beerschot met 16 goals in 39 matchen.

   

  "Ik hoop begin komende week mijn keuze te maken, zodat ik nog een deel van de voorbereiding bij mijn club kan meemaken. Mijn goal vanavond was om Genk te tonen dat ik zin heb om bij Genk te spelen en op de deur aan het kloppen ben. Het is fijn voor deze supporters in dit stadion te spelen. Ik snak naar meer."