• home
 • video
 • pas verschenen

  Steven Defour rouwt om vader: "Rust in vrede, papa"

  Steven Defour (30) heeft afscheid genomen van zijn vader. Jacques Defour overleed na een slepende ziekte. De voetballer van Burnley maakte het nieuws bekend op Instagram foto, waarbij hij samen met zijn zus Jessie een laatste ritje maakt met hun vader: "RIP Papa".

  Vader Jacques was nauw betrokken bij de voetbalcarrière van de Rode Duivel, maar ging niet altijd akkoord met de keuzes van zijn zoon. De relatie raakte helemaal vertroebeld na het huwelijk van Steven met zijn jeugdliefde Irene Mbisdikis in 2011.

   

  Drie jaar lang was er nauwelijks contact, maar in 2014 pikte Defour junior de draad weer op. Het Canvas-magazine Karakters wijdde er een aflevering aan. "Hij is terug mijn zoon", reageerde Defour senior met tranen in de ogen.