• home
 • video
 • pas verschenen

  "Van buitenaf heeft men van alles geprobeerd om te destabiliseren"

  Vanhaezebrouck feliciteert doelpuntenmaker Bakkali.

  Hein Vanhaezebrouck en Anderlecht hebben net voor de interlandbreak een deugddoende zege bij Zulte Waregem op zak gestoken. De Anderlecht-coach kwam na de 1-2-overwinning terug op de woelige periode. "De sfeer binnen de groep en de club is altijd goed geweest."

  "Het was onze bedoeling om te winnen. De manier waarop was in se niet belangrijk", analyseerde Hein Vanhaezebrouck bij Sporza. "Maar ik denk dat we verdiend gewonnen hebben."

   

  "De spelersgroep heeft laten zien dat we allemaal voor hetzelfde doel willen gaan. Dat bewijst dat er heel veel fabels en leugens zitten in wat er wordt gezegd en geschreven. De groep heeft er voor geknokt."

   

  "De sfeer binnen de groep en zelfs binnen de club is altijd goed geweest", ging Vanhaezebrouck verder. "We zijn altijd op dezelfde lijn gebleven. Alleen heeft men van buitenaf van alles geprobeerd om te destabiliseren."

   

  "Dat is nu dé slagzin bij alle geschreven media. Destabiliseren is nummer één, niet meer je bronnen checken en niet meer nagaan of je nog de waarheid vertelt. Dat is allemaal niet meer belangrijk."

   

  "Ik ben van een ander tijdperk, waar respect nog bestond. Sporza is een van de weinigen die dat principe nog hanteren. Ik vind het jammer wat er is gebeurd en wat men poogt te doen. Wij hebben gewonnen en proberen dat de volgende keer opnieuw te doen."