• home
 • video
 • pas verschenen

  Martinez: "Er is geen contact geweest tussen Henry en Aston Villa"

  Henry is op dit moment T2 van de Rode Duivels.

  Bondscoach Roberto Martinez heeft zich op zijn persconferentie uitgelaten over de interesse van Aston Villa voor Thierry Henry. De Franse T2 van de Rode Duivels wordt gelinkt aan de Engelse tweedeklasser na het ontslag van Steve Bruce, maar volgens Martinez is er "geen contact geweest".

  Martinez neemt (voorlopig) taken van Van Puyvelde over

  Henry verlengde deze zomer zijn contract met de Belgische voetbalbond en werd tot T2 van bondscoach Roberto Martinez gepromoveerd. In Engeland werd de Franse ex-voetballer de voorbije dagen gelinkt aan Aston Villa.

   

  Hij zou er één van de kandidaten zijn om de ontslagen Steve Bruce op te volgen. Martinez bevestigde vandaag op zijn persbabbel dat Henry "geen contact" heeft gehad met Aston Villa.

   

  "Maar ik heb er begrip voor dat zo'n situaties niet onlogisch zijn. Gezien de evoluties in het Belgische voetbal, is het begrijpelijk dat er interesse is. Kijk naar wat er met onze technische directeur is gebeurd", verwees hij naar het vertrek van Chris Van Puyvelde naar China.

   

  Martinez neemt overigens de functie over van Van Puyvelde. "We zitten nu in een proces van drie weken voor het vertrek van Chris bij de bond. Daarna neem ik zijn taken over. De voorbije twee jaar hebben we heel nauw samengewerkt. Ik wens hem het allerbeste."

  Ik heb er begrip voor dat zo'n situaties niet onlogisch zijn. Gezien de evoluties in het Belgische voetbal, is het begrijpelijk dat er interesse voor Henry is.

  Bondscoach Roberto Martinez