• home
 • video
 • pas verschenen

  "Messi liet tegen Tottenham zien wie echt de beste is" (met video én gedicht")

  Lionel Messi viert de 1-3 in Londen.

  Na 2 groepswedstrijden in de Champions League staat de teller van Lionel Messi al op 5 doelpunten. De kleine Argentijn dirigeerde FC Barcelona gisteren in Wembley voorbij Tottenham met een geweldige prestatie. De Engelse kranten en analisten komen woorden tekort: "Hij is de beste speler aller tijden."

  The Telegraph: "Messi liet zien wie echt de beste is"

  Lionel Messi vond in Wembley 2 keer de weg naar doel, gaf 1 assist en raakte 2 keer de paal. "Wat moet je doen als de beste speler in de wereld, de beste speler aller tijden, op een missie is?", kopt The Telegraph na de 2-4-nederlaag van Tottenham in eigen huis.

   

  "De prestatie van Messi was één van de beste prestaties aller tijden in de Champions League. Dat het in een groepswedstrijd in oktober gebeurde, maakt echt niet uit. Messi zei voor het seizoen dat de Champions League zijn prioriteit is. Wel, zo speelde hij gisteren ook."

   

  "Velen zeggen dat Hazard op dit moment de beste speler ter wereld is. Messi liet gisteren zien wie dat echt is."

  Velen zeggen dat Hazard op dit moment de beste speler ter wereld is. Messi liet gisteren zien wie dat echt is.

  The Telegraph

  Ferdinand: "Ik ga mijn kinderen hierover vertellen"

  Ex-voetballer Rio Ferdinand, die de wedstrijd gisteren analyseerde voor BT Sport, was lyrisch over de prestatie van Messi. "Hij blijft me verbazen. Ik voel me gezegend dat ik in het stadion was om hem live te bekijken. Morgen (vandaag, red) ga ik mijn kinderen vertellen over deze wedstrijd op weg naar school."

   

  "Wat Messi doet op een voetbalveld, is te gek voor woorden", vervolgt Ferdinand. "Hij heeft precies een controller in zijn handen en geeft de bal perfect waar hij wil."

  Wat Messi doet op een voetbalveld, is te gek voor woorden.

  Rio Ferdinand

  VIDEO: de indrukwekkende wedstrijd van Messi tegen Tottenham

  Lineker: "Wie is beter?"

  Shearer: "Messi is de beste speler aller tijden"

  Nog meer tweets:

  Match of the Day maakt gedicht voor Messi op Engelse Gedichtendag: