meest recent

City-vrouwen maken bizarre owngoal maar winnen nog dankzij Wullaert

zo 30 september 2018 22:40
      Tessa Wullaert (archief).

Tessa Wullaert heeft haar ploeg drie punten bezorgd in de Engelse competitie tegen Birmingham. De Red Flame zag haar schot afwijken en zo in doel verdwijnen: 2-3. Het zag er nochtans slecht uit voor City na een spectaculaire owngoal voor de rust.

Het was een pass achteruit van voorbij de middenlijn die de score opende. De doelvrouw van Manchester Cit verkeek zich op de lange bal van haar ploeggenoot. Na de rust werd het 2-0 voor Birmingham City.

Maar City had een comeback in huis. De bezoekers scoorden 3 keer in 19 minuten. Tessa Wullaert scoorde de winnende 2-3, al had de Belgische wel wat geluk. De bal week af op een tegenstandster en zo had de doelvrouw van de thuisploeg geen kans.