• home
 • video
 • pas verschenen

  Leuvense supportersclub schrijft protestbrief in het Thais naar OHL-voorzitter

  De klacht van de Leuvense supporters.

  Het mislukte seizoensbegin van OH Leuven ligt zwaar op de maag van de fans. Supportersclub Louvaniste heeft de Thaise OHL-preses Vichai Srivaddhanaprabha een brief gestuurd met een duidelijke boodschap.

  "Onze voetbalclub verkeert in diepe crisis", valt te lezen in de brief, waarvan ook een Thaise versie werd gemaakt. OH Leuven staat in 1B op de laatste plaats met 6 punten uit 7 wedstrijden.

   

  "Het spel dat OHL op de mat legt, is beneden alle peil. En dat ondanks de ruimste en duurste kern in 1B. Het is intussen pijnlijk duidelijk geworden dat de tactische aanpak van Nigel Pearson niet werkt in de Belgische competitie." 

   

  De supportersclub is niet te spreken over de houding van de T1 ("hij creëert de indruk dat hij onschendbaar op zijn stoel zit"), maar viseert ook de voorzitter. "U hult zich in stilzwijgen. We kunnen enkel vermoeden dat uw raadgevers hun uiterste best doen om u van de waarheid en daarmee ook de fans af te schermen."

   

  De supportersclub vraagt een betere communicatie met de supporters. "We willen ook een voorzitter die bereikbaar is. Niet via een open brief, maar via een bertrouwbare en voor elke supporter toegankelijke tussenpersoon."