Ga naar de inhoud

meest recent

      Frisjes? Dans met Jeanke, knuffel met Gert Verheyen of kruip onder uw dekentje

       ma 24 september 2018 08:52
      kleedkamer Anderlecht
      Jeanke trapt het feestje in de kleedkamer van Anderlecht op gang.
      Ruud Vormer
      Ruud Vormer is op zoek naar een bril

      Het voorbije weekend heeft de herfst zijn intrede gedaan. Koud? Warm u op aan de leukste beelden van de 8e speeldag in de Jupiler Pro League.

      Dansen met materiaalman Jeanke

      Anderlecht heeft tegen Standard (2-1) nog eens van de zege kunnen proeven en dat moest gevierd worden. Materiaalman Jeanke is door het dolle heen in de kleedkamer.

      Een van de eregasten gisteravond in het Vanden Stock-stadion was Bruno Versavel. Had u de oud-Rode Duivel nog herkend?

      Losgehen op de Freethiel

      Charleroi pakte met 9 spelers een punt op het terrein van Waasland-Beveren (1-1). Tot zover het sportieve nieuws. Extrasportief stal deze danser de show op de Freethiel.

      Knuffelen met Gert Verheyen

      KV Oostende voetbalde zaterdagavond in Eupen, een van de koudste plaatsen in ons land. Na de zege (1-2) ging coach Gert Verheyen zijn spelers bedanken met een dikke knuffel. KVO staat dan ook in de top 6.

      De bank warmhouden op Stayen

      De regen viel dit weekend met bakken uit de hemel. Bent u net als de spelers van Antwerp onder een dekentje gekropen? Zij verloren zaterdag in Sint-Truiden.

      Lijden met Olivier Deschacht

      Ook Olivier Deshacht (Lokeren) kreeg het dit weekend warm. Moeskroen-speler Pierrot was op zijn pink gaan staan. Na de 0-0 moest zijn vinger genaaid worden.

      Stoom afblazen met Preud'homme

      Afsluiten doen we met Michel Preud'homme. Na een laat tegendoelpunt op Anderlecht stormde hij de kleedkamer in. "Ik moest dringend plassen", was zijn excuus.