• home
 • video
 • pas verschenen

  Fotoshoot voor Belgian Cats: lachen, gieren en leuke dansjes

  Het ging er heel ontspannen aan toe bij de Belgian Cats.

  Het is elke keer een verplicht nummer voor een groot toernooi: een fotoshoot voor de sporters. Maar met de Belgian Cats en Marjorie Carpréaux in de buurt is er nooit een saai moment. Dat bewijzen deze beelden.

  "Marjorie is een zotje en brengt altijd sfeer in de groep"

  De fotoshoot mag dan een verplicht nummer zijn, de Cats zien dat anders. "Het is altijd leuk om foto's te maken", zegt Julie Vanloo. "Of het goed is voor de sfeer in het team? Het brengt iedereen dichter bij elkaar. Het is eventjes fun en relax."

   

  Marjorie Carpréaux stal de show. "Marjorie is een zotje en brengt altijd sfeer in de groep", zegt Vanloo. "We hebben haar op en naast het veld nodig. Ze kan altijd een glimlach op ons gezicht toveren."

   

  Carpréaux zelf bleef ook bij Kris Meertens in haar rol. "Ik had eigenlijk geen competitie", lachte ze. "Iedereen vroeg mij om tips om in de top 3 te geraken, maar aangezien ik al bovenaan stond, was dat moeilijk." 

  Wauters en Allemand overleven maar net de fotoshoot