• home
 • video
 • pas verschenen

  Witsel over ontmoeting met Club: "We moeten elk team respecteren"

  Axel Witsel.

  Axel Witsel speelt morgen met Dortmund tegen Club.

  Borussia Dortmund is de eerste topper die in deze jaargang van de Champions League naar Jan Breydel afzakt. Met Axel Witsel is er ook een Belgisch tintje. "Op papier is ons team beter", zegt de Rode Duivel. Coach Lucien Favre: "Club heeft een zeer goed team."

  Axel Witsel (29) liet zich zoals gebruikelijk niet op stevige uitspraken betrappen op zijn persconferentie. "Op papier is ons team beter", verkondigde de Rode Duivel. "Maar we zullen geconcentreerd moeten zijn en we moeten elk team respecteren."

   

  "Het wordt geen eenvoudige wedstrijd. Club houdt er ook van om het spel te maken. We zullen het maximum geven om zo goed mogelijk van start te gaan in de Champions League."

   

  Ook coach Lucien Favre bleef op zijn hoede voor de ontmoeting met Club. "Club is kampioen van België. Dat zegt alles. Die competitie heeft een goed niveau en Club heeft een zeer goed team."

   

  "Ik verwacht opperste concentratie van mijn team en we moeten op alle scenario's voorbereid zijn. Club Brugge kan het spel maken, maar ook op de counter spelen. Vaak creëren ze een hoog tempo, met veel geduld. Verder beschikt Brugge over enkele goede aanvallers."

  Een lachende Axel Witsel op training: