• home
 • video
 • pas verschenen

  "Vierde keer dit seizoen dat Lokeren punten verspeelt in money time"

  Lokeren-speler Overmeire zit met de handen in het haar na het zoveelste puntenverlies.

  Lokeren had met vijf punten extra in de buik van het klassement gestaan.

  Peter Maes liet na afloop van Club Brugge-Lokeren weten dat zijn ploeg al in 4 wedstrijden dit seizoen punten verloor in de slotfase. De coach van de Waaslanders loog niet: Lokeren verspeelde al 5 punten in "money time" van 7 Jupiler Pro League-duels. Een overzicht.

  Cercle Brugge - Lokeren 3-2 (minuut 91)

  Op speeldag 2 trok Lokeren naar Cercle Brugge. De wedstrijd eindigde op 3-2 voor de Bruggelingen. Lokeren haalde een 2-0 achterstand op, maar kreeg in minuut 91 alsnog het deksel op de neus. 

  STVV - Lokeren 1-1 (minuut 84)

  Een speeldag later leek Lokeren op bezoek bij Sint-Truiden op weg naar een eerste driepunter. In minuut 84 kopte Mohamed Buya echter de 1-1 gelijkmaker binnen.

  Gent - Lokeren 2-1 (minuut 87)

  Op speeldag vijf trok Lokeren naar Gent voor een Oost-Vlaams burenduel. Lokeren kwam in de partij op voorsprong, maar zag die in de laatste tien minuten omgezet worden naar een 2-1 verlies. De laatste goal viel in minuut 87.

  Club Brugge - Lokeren 2-1 (minuut 98)

  Tot slot is er nog het beruchte duel van vrijdagavond. Het tweede bezoek van Lokeren aan Brugge liep ook hier slecht af. Voor een derde keer al kwam Lokeren op voorsprong, maar Club pakte in de 98e minuut met een penalty alsnog de zege.

   

  Dat maakt voor Lokeren een optelsom van vijf verloren punten na zeven duels in de Jupiler Pro League. Indien de Waaslanders wel deze vijf punten hadden gepakt, stond Lokeren nu op een gedeelde negende plaats in het klassement. Nu blijft het op 2 na laatste met 4 op 21.