• home
 • video
 • pas verschenen

  Vitesse verliest Musonda: "Enkele maanden out met knieblessure"

  " "

  Musonda kwam op de slotdag van de mercato op huurbasis van Chelsea.

  De vrees van Vitesse en Charly Musonda is bevestigd. De 21-jarige middenvelder is maanden out door een knieblessure. Die liep de huurling van Chelsea vorige zaterdag op bij zijn officieuze debuut bij Vitesse op Antwerp.

  Het was een verrassende transfer op de slotdag van de zomermercato: Chelsea stalde Musonda voor de zoveelste keer bij een ander team.

   

  Door de interlandbreak werd zijn eerste match met Vitesse een vriendschappelijk treffen op de Bosuil tegen Antwerp. Het werd vorige zaterdag 0-0. Musonda viel kort voor de rust uit na een tik op zijn scheenbeen.

   

  De dokters in Vitesse en die in Chelsea namen de Belgische belofte onder de loep. "Na onderzoek blijkt dat hij een knieblessure heeft en enkele maanden is uitgeschakeld", bevestigde Vitesse vanochtend. De aanvallende middenvelder zal in Londen, bij Chelsea, revalideren.