"Ik vergelijk dit België met het Duitsland dat in 2014 het WK won"

  De Rode Duivels konden gisteren vieren met de Belgische fans.

  De Rode Duivels hoefden gisteren niet eens diep in hun krachtenarsenaal te tasten om IJsland opzij te zetten in de Nations League. Na de match had Erik Hamren, coach van IJsland, heel veel lof voor de Belgische ploeg.

  Erik Hamren nam na het WK in Rusland over bij IJsland en beleeft niet echt een leuk debuut. Zijn eerste wedstrijden gingen allebei verloren: 6-0 in Zwitserland en 0-3 tegen België. "België is wel een van de beste ploegen ter wereld", zegt de Zweed.

   

  "Ik vergelijk dit België met het Duitsland dat in 2014 het WK won", strooit Hamren nog met lof. "De Belgen spelen geweldig voetbal. Elke fout van de tegenstander straffen ze genadeloos af en dat hebben ze ook gedaan tegen ons."

  Erik Hamren keek maar sip tijdens IJsland-België.

  Bekijk een verslag van IJsland-België in het volledige journaal