VIDEO: Les Bleus bouwen waanzinnig feestje in dol Stade de France

  Zelfs koele kikker N'Golo Kanté genoot met volle teugen.

  Zelfs koele kikker N'Golo Kanté genoot met volle teugen.

  Frankrijk heeft gisteren zijn wereldtitel gevierd met zijn eigen fans na de Nations League-wedstrijd tegen Nederland. De spelers bouwden een feestje op de tonen van opzwepende muziek en het publiek genoot met volle teugen.

  Dansen op de beats van WK-lied

  De Franse rapper Vegedream mocht in een enthousiast Stade de France zijn WK-hit "Ramenez la coupe à la maison" brengen, omringd door alle spelers die in het nummer bezongen worden. Zelfs bij de doorgaans bedeesde N'Golo Kanté kon er een brede glimlach af toen hij op de schouders gehesen werd. Blaise Matuidi deed er een dansje bovenop.

  Stadion ontploft bij N'Golo Kanté lied

  De schuchtere N'Golo Kanté is in Frankrijk een beetje tot een cultheld uitgegroeid. De minzame middenvelder van Chelsea heeft zelfs een eigen liedje, op de tonen van Joe Dassins beroemde nummer "Champs-Elysées".

   

  "N'Golo Kanté, il est petit, il est gentil, il a stoppé Leo Messi", galmde door het stadion.

  Paul Pogba danst het stadion binnen

  Meer foto's van het Franse feestje: